Serie:HockeyTvåan C
Samling:17:30
3e raka vinsten för KAIK!
2017-12-16 00:21

Härligt! Under fredagskvällen mötte KAIK Hammarö borta och vi kan konstatera den tredje raka vinsten, 3 viktiga poäng och platsbyte med Arvika HC kring kvalstrecket.

Matchen börjar ypperligt för KAIK och redan efter 2.09 sätter Sterner pucken i Hammarös kasse, assist Erlandsson. Det dröjer till 8.28 innan Hammarö kan kvittera. Kvitteringen blir tändvätska för KAIK som tar kommandot och bara någon minut senare är 2-1 för KAIK ett faktum. Mål av Erlandsson, assist Conrad. Perioden slutar 3-1 till KAIK genom en omställning med mål av Flöden, assist Sterner.

Andra perioden börjar lika bra som den första och efter 53 sekunder sitter 4-1 av Ekengren, assisterad av Flöden och Roos. HHC reducerar till 4-2 men efter bara 25 sekunder gör Roos 5-2 assisterad av Rockmyr. Sent i andra perioden reducerar åter HHC till 3-5.

Tredje perioden blir mållös och KAIK stänger matchen tidigt i perioden. Den här matchen går inte till historien som någon av de bättre men laget visar att man kan hitta vägar att vinna en match ändå. Nu väntar julledigt och vi ser med spänning fram emot resten av säsongen efter jul. Poängmässigt är det en ganska tät tabell och allt kan hända.

Extra plus denna match till Erlandsson. Oscar gör en stabil match i målet.

Hammarö-KAIK 3-5