Serie:HockeyTvåan C
Samling:17:30
Sponsormatch KAIK-Filipstad 5-2 (1-1,3-0,1-1)
2018-01-20 18:02

Vi startar matchen bra och visar direkt dom 606 personerna som anslöt till denna match att vi va påkopplade. Vi får ett PP tidigt som vi tyvärr inte får utdelning på. Men vi fortsätter trumma på var av Filipstad har ca 6-7 icing.

Efter mer än halva perioden får Filipstad ett 5-3 läge som dom utnyttjar på bästa sätt,0-1 14.12 in i 1a.

Vi får en viktig kvittering med minuten kvar av 1a genom Andreas Andersson ass Tom Nilsson, Conrad Wikström.

I 2a perioden fortsätter vi med ett bra spel, vi tar även ledingen efter 7.15 genom Kristoffer Ekengren ass Conrad Wikström.

Filipstad har några chanser efter det men Oscar avvärjde dom. I slutet av perioden håller sig Eken framme igen och 3-1 är ett faktum (ass av Tom Nilsson, Robin Gustavsson)

4-1 kommer efter att Robin friställer Pontus som inte gör något misstag.

3e perioden kontrollerar vi på ett bra sätt,5-1 Conrad(ass Ekengren, Ardon) i PP.

Filipstad tröstmålar i slutet till 5-2 som även blir slutresultatet.