Serie:HockeyTvåan C
Samling:17:30
Åmål-KAIK 3-2 efter Sudden (1-1,1-1,0-0,1-0)
2018-02-07 10:42
Vi börjar matchen bra och visar direkt inställning och energi. Det är dock Åmål som gör 1:a målet genom ett skott från blå med styrning framför kassen. Vid 10.33 kvitterar Robin (ass Ekengren, Sterner) i PP.
Det står sig perioden ut.
2a perioden är även den jämn och chanser åt båda håll. I Åmål är de främst deras importer som utmärker sig. Vi tar ledningen med 2-1 efter att Björk snappat upp en puck från en tackling Robertsson delar ut bakom buren, pass upp till Sterner i slottet som inte gör något misstag. 2-1 står sig bara dryga minuten då Åmål kvitterar.  2-2 står sig perioden ut.
Vi får börja 3e perioden i 5 mot 3 spel, dock utan resultat. Vi pressar på för ett avgörande mål i 3e men lyckas inte få in någon puck.
Matchen går till sudden där chanser finns åt båda håll. Åmål avgör 2.31 in i Sudden, inte helt oväntat är det 2st av deras importer som är med och avgör.

Vi gör en bra bortamatch. Plus till hela laget, extra plus till Samuel som vikarierade på backen.