Kils AIK Hockey
TEAM J18

Seger i premiären för U16
2018-10-14 14:22

Det blev seger i premiären hemma mot Sunne/Munkfors med 5-2 trotts en tuff start.

Redan efter 12 sekunder gjorde Sunne/Munkfors 1-0 efter ett bra skott från blålinjen. Men de dröjde inte längre än till 4.46 då Emanuel satte 1-1 pucken i PowerPlay. Efter Kils 1-1 puck tog laget över matchen och kunde gå till pausvila med 4-1 ledning.

En andra period som präglades av många utvisningar och Kil dominerade större delen av andra perioden. Många och långa fina anfall med bra snurr, men hade svårt att få in pucken över mållinjen.

3:e perioden böljade lite fram och tillbaka och även där en hel del utvisningar. Sunne/Munkfors fick in en 4-2 puck med halva perioden kvar att spela. Men närmare än så kom aldrig bortalaget och istället kunde Kil punktera matchen några minuter senare genom ett fint anfall och ett bra avslut av Jaspar som satte 5-2 pucken.

Seriepremiären avslutades med 3 sköna poäng och ett bra jobb från hela laget som jobbade hårt i 60 minuter.

5-2 (4-1, 0-0, 1-1)

skott 35-30 ( 11-11, 15-7, 9-12)

Utv min: 14-47

1-1, 4.46 Emanuel Benzon, Thim Rangedahl, Erik Hellgren

2-1, 9.32 Felix Nilsson, Emanuel Benzon

3-1, 16.28 Elias Wretman

4-1, 18.23 Linus Nilsson, Lucas Haag, Elias Wretman

5-2, 55.01 Jaspar Skålen, Lucas Haag, Linus Nilsson