IFK Hallsberg - Kils AIK 1-5 (1-1, 0-2, 0-2)

1-3 R. Wall (Tom, Eken)
1-4 C. Flödén (Sterner, Zetterström)
1-5 R. Wall (Tom, OSCAR SKOGLUND)

Kil inkasserar fjärde raka och tre nya poäng i Hallsberg efter en trevande start, men en desto bättre andra och tredje!

Möjligen kan resan satt sig lite i huvud och ben men Hallsberg utnyttjade sitt kontringsspel väl. Redan efter dryga 3 minuter kunde Hallsberg ta ledningen innan Flödén, som verkar hittat formen, kvitterar till 1-1 6 minuter före paus.
Skotten i första slutar 9-7 i Hallsbergs favör.

I den andra perioden fick Kil bättre utdelning och tryckte ner  Hallsberg i långa stunder. Kil får utdelning i sitt powerplay för andra gången i matchen och det är signerat Tommie Ardon som även han fortsätter leverera poäng 👏 Wall utökar sen ledningen till 1-3 på passning från Tom!
En bättre period som sagt och kul att både vårt powerplay och boxplay kommit igång ordentligt.
Skotten i andra 10-11.

I den tredje perioden kunde Kil spela ut och känslan var att luften gått ur IFK Hallsberg en aning. Flödén och Wall målar ett varsitt igen och fastslår slutresultatet till 1-5 och med en skottstatistik i sista som slutar på 6-12.

Kil är numret större denna afton och det känns väldigt skönt att kunna åka från denna svåra bortamatch med alla tre poäng med oss hem! Värt att nämnas är också att vår målvakt för dagen, Oscar Skoglund, inte bara gör en stabil match utan tar även med sig en assistpoäng😄👏
Söndagens Mr King gick till en trepoängare, i form av två mål, en assist och ett fightingface som få besitter - Robin Wall⭐️⭐️⭐️

Nu är det spelledigt på onsdag och vi siktar in oss på söndagens match då Viking HC kommer till oss för att försöka stjäla poäng! Söndag kl 16 i Sannerudshallen är det som gäller då!