Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
TEAM 06

Domarutbildning
2018-09-26 22:11
Tisdag 2 Oktober klockan 18:00 är det domarutbildning och utbildningen sker i cafeterian i Sannerudshallen. Vi vill att alla spelare är med även om inte ska döma matcher under säsongen.
Kils Paraden 2018
2018-08-06 12:18
Måndag 13 Augusti klockan 19:00 är det åter dags för den årliga paraden på Kil hela veckan, självklart är Kils AIK Hockey med i år också. Vi samlas 18:15 vid ishallen för att ta på oss lagtröjor för att sedan gå upp till startplatsen för paraden. Dem som vill får ha inlines och givetvis används då hjälm.
Inställd barmarksträning.
2018-06-17 10:18
Ingen barmarksträning idag söndag 17/5, vi tränar som vanligt på onsdag.
Barmarksträning
2018-05-02 20:52

Nu äntligen kör vi igång med sommarträningen, vi startar upp onsdag 9 maj sedan tränar vi framöver onsdagar och söndagar 18:00-19:10 och vi är vid Sannerudsvallen och tränar. På söndagar tränar vi tillsammans med -07, dom som vill smygstarta sommarträningen kan vara med -07  torsdag 3 maj och kommande söndag. Är det så att ni vill träna mer än våra träningar får ni vara med -07 på torsdagar och det är också vid Sannerudsvallen.

Glöm inte vattenflaskan!

Nordic Youth Trophy 21-23 September
2018-04-22 15:23

Nu är våra motståndare klara i Nordic Youth Trophy som vi spelar i Sunne i September. Vi kommer möta Sunne IK, Vita Hästen, Moss Hockey (Norge), Stjernen Hockey (Norge), SDE Hockey. Vart och vilka vi möter på söndagen vet vi när sista gruppspelsmatchen är spelad på lördag kväll. Våra matcher är inlagda i kalendern.


  

Säsongen 17/18
2018-04-09 22:17

Nu har säsongen varit slut i lite drygt två veckor och jag tänkte göra en kort sammanfattningen på hur den sett ut men först vill jag tacka alla föräldrar/anhöriga som hjälpt till med bemanning till våra matcher och cuper som spelats i Sannerudshallen. Vill också tacka alla domare som dömt våra matcher och Anders som är domaransvarig som tillsätter domare till matcherna.

Säsongen startade vi upp i Maj med barmarksträning och vi hade 30 träningar under sommaren. Träningarnas fokus var snabba fötter, smidighet och spänst men vi hade också bollspel som fotboll och innebandy.

Under issäsongen (slutet av augusti till slutet av mars) så hade vi 85 isträningar, roligt med den höga närvaron av spelare som deltog. Utöver våra 85 träningar så  har vi också föreningens frivilligträningar på lördagskvällarna som var välbesökta av alla åldrar. I år var det första året som vi spelade i en serie med en match i veckan dock utan tabell. Utöver seriespel så spelade vi också ett antal träningsmatcher och så deltog vi i tre cuper under säsongen, i början mitten och slutet av säsongen.

Tycker det är kul att se den individuella utvecklingen av spelarna men också lagspelets positiva utveckling som varit under säsongen. Framförallt så är det kul att se spelarnas glädje och att de har det roligt tillsammans.

Nu väntar ytterligare några veckors välförtjänt vila innan säsong startar upp med barmarksträning i Maj där vi lägger fokus på samma saker som förra året, återkommer med längre fram med datum och tid. Kan berätta att vi redan nu är anmälda till cup och det är Nordic Youth Trophy som spelas 21-23 september.  


 
VÅRA SPONSORER