Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
TEAM 08
Välkommen till
 
Säsongsavslutning i Eskilstuna
2019-04-08 11:56
Säsongen 2018/2019, avslutades med 3:dje plats i Eskilstuna, Lindens Hockeycup.
Efter en bly tung start i cupen. Så lyckas spelarna hitta lagkänslan inför andra matchen, där vi visade att vi faktiskt kan. Match 3 ställdes vi mot det norska Moss. Team-08 va lite spända på att möta ett norskt lag. Denna match blev en målfest från våran sida, dock förvandlades laget till en "en mans show" där alla skulle göra mål istället för att spela. Sista matchen kom, spelarna va trötta vi ledare va spända. Vi kände vittringen av 2:a platsen då vi låg lika med Eskilstuna. Vi krigade på, dock utan laganda. Men vi håller lika fram tills det är 4min kvar, då Eskilstuna trycker in segermålet. Tung förlust inför sommaruppehållet..
Men nu väntar andra sporter inför sommaren.
Vi ledare vill verkligen tacka för en riktig rolig säsong, där vi sett många som gjort personliga utvecklingar men även fått till lagkänslan från tidigare säsonger.
Hoppas vi syns säsongen 2019-2020 !!!

TACK FÖR DENNA SÄSONGEN !!!
Med vänliga hälsningar
Ledarna

Tack Wermlandscupen 2019 för denna gång !
2019-03-10 11:13
Vi börjar med att gratulera Kumla HC till vinsten i Wermlandscupen 2019.

Det va många glada och besvikna spelare, man träffade på i hallen under lördagens cup. Så som cuper skall vara. Vi i KAIK Team08, började med flaggan i topp mot Örebro på morgonen. Efter den vinsten så blev vi hungriga på en vinst till. Den tog vi mot Järnbrott. Nu va vi igång på riktigt. 3:dje matchen ställdes vi mot Kumla, här va det jämt. Tyvärr så började huvudena hänga på spelarna efter 1:a baklängesmålet, sedan va det svårt att hitta tillbaka till den där hungriga känslan som laget visade i de 2 första matcherna. Det blev en hårfin förlust.. Å där va det slutspelat för våran del i Wermlandscupen 2019.

Tack till alla spelare/ledare och alla åskådare som kom till hallen, för att se alla dessa tjejer och killar spela hockey.
Wermlandscupen 2019
2019-03-04 13:06
Nu på lördag 9/3 klockan 8:00 är det nedsläpp i årets omgång av Wermlandscupen i vår ishall för U11 (spelare födda 2008). Ta tillfället i akt att komma ner till Sannerudshallen och kolla på rolig hockey. Cafeterian är öppen hela dagen. Det kommer bli puckkastning med fina priser. Barnen ser fram emot många glada supportrar som hejar fram dom. Jätte kul att det kommer lag, utanför Värmland för att göra upp i årets Wermlandscup.

Dagens laguppställning:

Järnbrotts HK (Göteborg)
Filipstad IF 
Kils AIK Hockey
Kumla HC
Örebro UH
Sunne IK

Lite att tänka på gällande ungdomshockey:

Heja och uppmuntra gärna båda lagen i positiv anda. 
Skrik och rop i negativ bemärkelse mot t.ex. spelare och domare 
undanbedes vänligen men bestämt. 
Hjälp oss att skapa en rolig upplevelse för barnen/ungdomarna på 
isen. 

Varmt välkomna till cupen önskar vi både publik, domare, ledare och framförallt alla spelare!
Nordic Youth Trophy U11 2019
2019-01-11 17:38
2019 drog vi igång, året med Nordic Youth Trophy !!
Vi var super taggade inför våran start på fredagen. Vi började en händelserik helg med en vinst mot Charlottenberg. Efter det va det bara att tagga till igen för match nr:2, denna mot Hasle Lören. Denna match blev riktigt rolig, den slutade oavgjort. Kvällen kom, å gud vilken kväll det blev :). Lördagen startades mot Mariestads Bois, nu hade killarna vevat upp tempot. Matchen slutade med vinst. Match nr:4 ställdes vi mot de "fasansfulla" IFK Täby HC (som slutade 2:a i hela cupen). Detta lag hade hittills dominerat över de andra lagen. Kan bara gratulera på (ett mycket positivt sätt) grabbarna i Team08 med vänner till den förlusten. Täby fick sig en riktig match, de va vana med att vinna stort, vilket de gjort i tidigare och senare matcher. MEN då bjöd Team08 med vänner upp till match. Med en riktigt härlig hejarklack !!! Efter den lilla förlusten så deppade laget ihop lite. Fokuset blev som bortblåst! Så vi tog oss en liten tur på köpcentret för miljöbyte. Senare på kvällen ställde vi återigen upp för match. Denna mot Stavanger Oilers Svart, med trötta huvuden & ben. Så slutade matchuret på oavgjort.
Detta gav oss en kvartsfinal på söndagen, då i Arvika mot Värnamo Hockey. Här fick vi känna på ordentligt motstånd, matchen slutade med förlust tyvärr. Match nr:8, ställde vi upp med ett något psykiskt slitet lag, denna gång mot Kristinehamn. Denna match fanns inte orken kvar vi vårat Team08 med vänner, den slutade också tyvärr med en förlust.

Summeringen av denna berg å dalbana blir = Herregud, Team08 med vänner vilket gäng ni är !!!

Inbjudna till Löfbergs Arena
2018-11-24 12:18
Coaching
Idag blev vi inbjuda till match av FBK´s Team08, för spel i Löfbergs Arena. Våra killar va riktigt taggade att få spela på samma is som Färjestad. Vi började matchen riktigt bra, vårat gäng körde på riktigt bra. När vi kom till period 2, så tyckte nog gänget att vi va i hamn med detta. Men som så många gånger i hockey så fanns det en motståndare som växlade upp, å tog in på oss. Men vi ska va riktigt nöjda med vår insats idag som slutade oavgjort.
Tack gänget för en bra match.
 
VÅRA SPONSORER