Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
TEAM 08

Välkommen till
 
Nordic Youth Trophy U11 2019
2019-01-11 17:38
2019 drog vi igång, året med Nordic Youth Trophy !!
Vi var super taggade inför våran start på fredagen. Vi började en händelserik helg med en vinst mot Charlottenberg. Efter det va det bara att tagga till igen för match nr:2, denna mot Hasle Lören. Denna match blev riktigt rolig, den slutade oavgjort. Kvällen kom, å gud vilken kväll det blev :). Lördagen startades mot Mariestads Bois, nu hade killarna vevat upp tempot. Matchen slutade med vinst. Match nr:4 ställdes vi mot de "fasansfulla" IFK Täby HC (som slutade 2:a i hela cupen). Detta lag hade hittills dominerat över de andra lagen. Kan bara gratulera på (ett mycket positivt sätt) grabbarna i Team08 med vänner till den förlusten. Täby fick sig en riktig match, de va vana med att vinna stort, vilket de gjort i tidigare och senare matcher. MEN då bjöd Team08 med vänner upp till match. Med en riktigt härlig hejarklack !!! Efter den lilla förlusten så deppade laget ihop lite. Fokuset blev som bortblåst! Så vi tog oss en liten tur på köpcentret för miljöbyte. Senare på kvällen ställde vi återigen upp för match. Denna mot Stavanger Oilers Svart, med trötta huvuden & ben. Så slutade matchuret på oavgjort.
Detta gav oss en kvartsfinal på söndagen, då i Arvika mot Värnamo Hockey. Här fick vi känna på ordentligt motstånd, matchen slutade med förlust tyvärr. Match nr:8, ställde vi upp med ett något psykiskt slitet lag, denna gång mot Kristinehamn. Denna match fanns inte orken kvar vi vårat Team08 med vänner, den slutade också tyvärr med en förlust.

Summeringen av denna berg å dalbana blir = Herregud, Team08 med vänner vilket gäng ni är !!!

Inbjudna till Löfbergs Arena
2018-11-24 12:18
Coaching
Idag blev vi inbjuda till match av FBK´s Team08, för spel i Löfbergs Arena. Våra killar va riktigt taggade att få spela på samma is som Färjestad. Vi började matchen riktigt bra, vårat gäng körde på riktigt bra. När vi kom till period 2, så tyckte nog gänget att vi va i hamn med detta. Men som så många gånger i hockey så fanns det en motståndare som växlade upp, å tog in på oss. Men vi ska va riktigt nöjda med vår insats idag som slutade oavgjort.
Tack gänget för en bra match.
Hockeytown på besök
2018-09-06 21:49
På måndag den 10 september mellan 17.00 och 19.00 kommer Hockeytown till hallen med klädkollektion. Vi får då tillfälle att prova ut föreningskläder. 

Passa på och kom och prova. Man sliper en resa till Karlstad. Säkert kan man beställa på plats också. 
Plats: cafeteria.
Datum: 10 sept
Tid 17.00-19.00

Hockeytown hälsar alla välkomna.  

Proffsigt besök
2018-09-06 08:48
Marcus Johansson #90 - Team-08
NHL-Proffset från New Jersey Devils, Marcus Johansson #90 deltog på våran måndagsträning. Han visade våra uppspelta spelare lite tips och trix som de svalde med hull å hår. Vi får tacka Stefan för att han ordnade detta för oss. Vill gärna tro att detta sporrade våra spelare en smula. 
Vi i Team-08 vill tacka både Marcus och Stefan för detta proffsiga besök. 
Team-08 önskar Marcus en strålande säsong 2018/2019 

Nu kör vi järnet Kils AIK Hockey Team-08
Sunne Cupen 4/3-2018 WOW
2018-03-05 07:34
Söndag 4/3-18, tog vi vår utrustning och föräldrar och drog till Sunne och Sunne-Cupen 2018. Vi ställdes mot BIK Karlskoga i första matchen. Denna matchen så imponerade gänget på Ledarna, med tank på senaste mötet mot BIK, så hade vi inte direkt målen  på vår sida av resultattavlan. MEN idag då visade vårat KAIK att  vi är att räkna med !!! Vi gjorde en handfull fingrar oavgjort. Andra matchen ställdes vi mot nya motståndare Björbo IF. Vi visste inte alls vad vi skulle ställas mot, men vi körde samma tåget denna match. I denna matchen fick våra målvakter blodad tand av att få stänga kassen totalt. Medans vi ångade på framåt nått så fruktansvärt :) . Match 2 gick till oss och vi gick till FINAL på målskillnad !!!! Nu fick vi en lite lång väntan, med lite svårt att hålla fokus. Då dagen hade dragits med förseningar. Men klockan 18:30 ställde vi upp i FINAL mot FBK. Här visade vi minsann att vi verkligen ville!!! Blankt i första, andra fick vi en bakåt och i tredje lika så. Men HERREGUD vad vi spelade & KÄMPADE ända till slutsignalen. Jag tror många med oss ledare hade nerverna på utsidan de sista minuterna. Vi kan bara tacka våra underbara spelare som gjorde en sån kanon insats. TACK TEAM-08 !!!

Nu tar vi en "lite" lugn start på veckan, för att på Lördag åka på Tre Kronor Youth Challange i Kristinehamn.
 
VÅRA SPONSORER