Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
TEAM 08

Välkommen till
 
Hockeytown på besök
2018-09-06 21:49
På måndag den 10 september mellan 17.00 och 19.00 kommer Hockeytown till hallen med klädkollektion. Vi får då tillfälle att prova ut föreningskläder. 

Passa på och kom och prova. Man sliper en resa till Karlstad. Säkert kan man beställa på plats också. 
Plats: cafeteria.
Datum: 10 sept
Tid 17.00-19.00

Hockeytown hälsar alla välkomna.  

Proffsigt besök
2018-09-06 08:48
Marcus Johansson #90 - Team-08
NHL-Proffset från New Jersey Devils, Marcus Johansson #90 deltog på våran måndagsträning. Han visade våra uppspelta spelare lite tips och trix som de svalde med hull å hår. Vi får tacka Stefan för att han ordnade detta för oss. Vill gärna tro att detta sporrade våra spelare en smula. 
Vi i Team-08 vill tacka både Marcus och Stefan för detta proffsiga besök. 
Team-08 önskar Marcus en strålande säsong 2018/2019 

Nu kör vi järnet Kils AIK Hockey Team-08
Sunne Cupen 4/3-2018 WOW
2018-03-05 07:34
Söndag 4/3-18, tog vi vår utrustning och föräldrar och drog till Sunne och Sunne-Cupen 2018. Vi ställdes mot BIK Karlskoga i första matchen. Denna matchen så imponerade gänget på Ledarna, med tank på senaste mötet mot BIK, så hade vi inte direkt målen  på vår sida av resultattavlan. MEN idag då visade vårat KAIK att  vi är att räkna med !!! Vi gjorde en handfull fingrar oavgjort. Andra matchen ställdes vi mot nya motståndare Björbo IF. Vi visste inte alls vad vi skulle ställas mot, men vi körde samma tåget denna match. I denna matchen fick våra målvakter blodad tand av att få stänga kassen totalt. Medans vi ångade på framåt nått så fruktansvärt :) . Match 2 gick till oss och vi gick till FINAL på målskillnad !!!! Nu fick vi en lite lång väntan, med lite svårt att hålla fokus. Då dagen hade dragits med förseningar. Men klockan 18:30 ställde vi upp i FINAL mot FBK. Här visade vi minsann att vi verkligen ville!!! Blankt i första, andra fick vi en bakåt och i tredje lika så. Men HERREGUD vad vi spelade & KÄMPADE ända till slutsignalen. Jag tror många med oss ledare hade nerverna på utsidan de sista minuterna. Vi kan bara tacka våra underbara spelare som gjorde en sån kanon insats. TACK TEAM-08 !!!

Nu tar vi en "lite" lugn start på veckan, för att på Lördag åka på Tre Kronor Youth Challange i Kristinehamn.
En lite annorlunda Hockey dag
2018-02-06 17:22
Grums IK - Kils AIK
Den 11/2-18 har vi planerat in en lite annorlunda hockey dag tillsammans med Grums IK. 
Under dagen kommer det spelas matcher och lite annat roligt. 
Nyfiken ?? 
Följ med dit, eller håll koll på Kils AIK Team-08,s nyhetsflöde.


Rävligan Omgång 4
2018-02-03 20:43
Dagen spelande Lag
Idag tog vi våra utrustningar och åkte till Säffle och Somashallen. I första matchen ställdes vi mot Karlskoga. Team-08 va fulla av energi inför denna match. Det visade sig att Karskoga stod för ett vasst motstånd. Efter denna match spelad, så trodde vi (ledare) att det skulle bli aningen svårt, att motivera vårt lag att gå ut lika hungriga som första matchen. Men ack va vi trodde fel. Andra matchen, som även va den sista i Rävligan. Visade vårt lag att Team-08 i Kils AIK är ett lag med talang för det här med hockey.
Rävligan är nu slut, vi kommer att fortsätta spela matcher. Men de spelar vi på helplan. Vilket kommer va super bra, pga att vi har hela nästa och kommande säsonger med spel på helplan. 
Vill bara tacka för än en rolig hockey dag 🥅
 
VÅRA SPONSORER