Kils AIK Hockey
TEAM 08
En lite annorlunda Hockey dag
2018-02-06 17:22
Grums IK - Kils AIK
Den 11/2-18 har vi planerat in en lite annorlunda hockey dag tillsammans med Grums IK. 
Under dagen kommer det spelas matcher och lite annat roligt. 
Nyfiken ?? 
Följ med dit, eller håll koll på Kils AIK Team-08,s nyhetsflöde.


Rävligan Omgång 4
2018-02-03 20:43
Dagen spelande Lag
Idag tog vi våra utrustningar och åkte till Säffle och Somashallen. I första matchen ställdes vi mot Karlskoga. Team-08 va fulla av energi inför denna match. Det visade sig att Karskoga stod för ett vasst motstånd. Efter denna match spelad, så trodde vi (ledare) att det skulle bli aningen svårt, att motivera vårt lag att gå ut lika hungriga som första matchen. Men ack va vi trodde fel. Andra matchen, som även va den sista i Rävligan. Visade vårt lag att Team-08 i Kils AIK är ett lag med talang för det här med hockey.
Rävligan är nu slut, vi kommer att fortsätta spela matcher. Men de spelar vi på helplan. Vilket kommer va super bra, pga att vi har hela nästa och kommande säsonger med spel på helplan. 
Vill bara tacka för än en rolig hockey dag 🥅
Rävligan omgång 3
2018-01-21 15:59
Idag tog vi emot Forshaga IF & Arvika HC i omgång 3 i Rävligan. Efter ett relativt långt uppehåll under jul/nyår, så gick vi ut och visade Forshaga en riktig kämpar glöd och vilja att spela hockey. Synd att det inte gav oss något bra resultat på tavlan.
Efter en jobbig start mot Forshaga så samlade vi vår krafter och energi. Och gick ut och mötte Arvika där vi stod för ett riktigt bra motstånd. Men även här va inte resultatet på tavlan till vår fördel.

Nog om detta poolspel, nu ser vi fram emot att spela sista poolspelet i Rävligan. Detta gör vi i Säffle den  3/2 där vi möter Säffle & Karlskoga.
Tack alla som ställt upp och hjälpte till under dagen. 

Mvh
Ledarna i Team-08
LusseCupen 2017
2017-12-10 20:29
Del av de grymma killarna i Kils AIK Team-08
Idag 10/12-17 Bjöd Kils AIK Team-08 in till den årliga LusseCupen. Jag och många med mig fick se en dag med fantastisk hockey och ett enormt engagemang av alla involverade barn och föräldrar. Vi ledare fick idag faktist lite tårar i ögonen av att se våra killars kämpar glöd och enorm vilja. Efter 4st matcher va våra killar riktigt slitna. Det är nog det bästa beviset på att de gav ALLT.  Tack för en strålande hockey cup. 

Och speciellt tack alla föräldrar som ställde upp och hjälpte till och fixade med allt hela dagen 👍
2:a Poolspelet i Rävligan
2017-11-25 16:58
Idag lördag spelade vi vårat andra poolspel i Rävligan. Denna omgång så tog i oss an Grums IK i första matchen. Här stötte vi på bra motstånd, där vi var något efter våra motståndare, som resulterade i resultat som inte var till våran fördel. Andra matchen så var vi super taggade och hade fått tillbaka energin som jag tror va till det extrema. Då det Inte gick att få till en tyst konsentrations minut i omklädningsrummet. Här gick vi starkare framåt i vårat spel, detta medförde att Arvika fick smaka på motståndet i Kils AIK Team-08..... 
Dock räckte inte våran super taggade trupp, till ett glatt resultat. Men vi visade att vi utvecklat våran spelteknik till det bättre med många snygga passningar och lika snygga brytningar. Dock blev detta resultat något glädje tjut. 

Nu tar vi och släpper denna helgen och blickar framåt mot våran LusseCup som äger rum på Sannerudshallen den 10/12. Denna Cup kommer att bjuda på mycket spel och mycket bra motstånd. Vi hoppas att ni kan prata vid sidan av munnen och välkomna många till att komma ner och titta på oss, köpa lotter och kasta puck och givetvis BRA Hockey.

//Ledarna
1:a Pollspelet i Rävligan
2017-10-29 20:05
Idag spelade vi första poolspelet i Rävligan. Å vilken succe det blev!!!
Vi startade dagen med Sunne som motståndare, samma lag som förra helgen. Det märkes att vårat lag trodde detta skulle bli en dans på rosor.... Men det skulle visa sig att Sunne bjöd upp på riktigt motstånd idag. Trots detta gick vi av isen som vinnare :)
Sedan va det dags för motstånd nummer 2, Charlottenberg. Även denna match bjöd på bra motstånd, där det märktes att vårat lag va lite slitna efter matchen mot Sunne. Men i denna match bjöds det på ett riktigt bra teamwork från våran sida, som resulterade i en vinst. 

Hipp hipp hurra för oss i Team-08 med vänner :) 
VÅRA SPONSORER