Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
TEAM 07

Matcher v.45
2018-11-12 09:16
Den här veckan spelades två matcher i U12-serien för KAIK. Vi besökte Viking i Hagfors och på hemmaplan väntade Charlottenbergs HC.

Viking - KAIK
KAIK började matchen starkt och fick in några mål tidigt i matchen. Viking bet ihop, spelade fysiskt och tuggade sig sakta men säkert in i matchen. Första perioden slutar 3-4. Grabbarna går in i period 2 med ett mycket bättre fokus och börjar släppa pucken betydligt mer. Vi vinner perioden med 6-0 och slutresultatet skrivs till 3-10.

KAIK-Charlottenberg
En märklig match där vi inte riktigt lyckas få in pucken trots att vi skapar många fina anfall. Första perioden slutar 2-1 till KAIK där vi får in mål #2 i periodens sista minut. Halvvägs in i andra perioden gör KAIK 3-1. Med sex minuter kvar reducerar CHC och i slutet av matchen kvitterar chc där pucken levererad från sarghörnet på ett märkligt sätt letar sig in i kassen och oavgjort är ett faktum. Starkt jobbat av chc som inte ger upp.

Nästa helg väntar endast en match för Kaik Team 07.
Matcher v.44
2018-11-05 12:37
Delar av laget klädda i våra bortafärger, bilden tagen efter matchen mot HHC
I helgen spelades två matcher. På bortaplan mötte vi Hammarö HC och på hemmaplan väntade Färjestad 08.

Hammarö HC - Kaik
Som förväntat blev det här en intensiv tillställning där Hammarö ställde upp med ett slagkraftigt lag. Kaik gick ut på isen med ett starkt fokus som vi lyckades hålla matchen igenom. Vi fick se prov på en riktigt fin laginsats där vårt passningsspel stundtals var briljant. Med dryga minuten kvar punkterade Kaik matchen i tom kasse och glädjen visste inga gränser. Slutresultat 1-3.

Kaik - Fbk 08
Trots uppmaningar om att inte underskatta motståndarna som var ett år yngre gick våra killar ut första perioden och lite åkte på en skridsko. Vi saknade det fina passningsspel vi fick se prov på mot HHC matchen innan och kämpaglöden ville inte riktigt ta sig. I andra perioden fick vi se en uppryckning och vi kunde tillskriva oss en seger. Slutresultat 10-2.
CCM Trophy Malung
2018-10-22 15:28
Då har vi kommit hem från CCM Trophy i Malung. Sex matcher spelade, det var mest roligt men ibland lite sorgset men sammantaget en riktigt kul upplevelse för alla i laget. Spelarna har visat att de kan bjuda upp till ordentligt motstånd när de spelar som ett lag. Vi spelade oavgjort mot cupens vinnare i grundspelet där alla verkligen gav allt för varandra. Vi är många erfarenheter rikare och lagets gemensamma insatser på isen blir allt viktigare. Tillsammans är vi starka!
Arvika Kommunnät Cup U12
2018-09-30 20:44
GRATTIS TEAM 07!

Fina matcher, fantastisk prestation. Bra kämpat alla! 


Kolla gärna Bildgalleri för bilder från dagens matcher. 


Vill du spela med oss?
2018-08-22 22:56
Fredag 31/8 18.20-19.20 kör vi vår första egna, schemalagda träning. Vill du vara med oss? Vi letar glada hockeyspelare och vill gärna bli fler! Har du frågor och funderingar? Tveka inte att kontakta oss enligt nedan!

Vi är ett gäng glada hockeyspelare födda 2007 som har plats för fler lagkamrater till denna säsong. Vårt lag tar till vara på glädjen med hockey. Vår ambition är att alla ska ges möjlighet att utvecklas som spelare och person. Varje spelare är viktig i vårt lag och vi lägger mycket tid på att skapa laganda och ha en värdegrund som är tillåtande för att spelare ska känna trygghet och trivsel. Hos oss är laget större än jaget!

Vi har en inarbetad organisation i och runt laget som stöttar spelarna på och utanför isen. Laget har engagerade föräldrar som aktivt deltar och jobbar ihop för lagets och föreningens bästa.

Säsongen 2018-19 satsar vi åter helhjärtat på våra spelare.

Vi söker alla typer av spelare och genom nivåanpassning kan vi utveckla varje spelare optimalt på deras villkor. Gillar man hockey kommer man gilla att träna och spela med KAIK Team 07!

Vårt upplägg inför säsongen 2018-19 ser ut enligt följande:

Issäsongen träning:
  • 3 ispass/vecka. Minst ett pass/vecka fokuserar på matchliknande skridskoåkning.
  • 1-2 fyspass/vecka i samband med ispassen.
  • 1-2 egna hockeycamper under helger med olika tema under hösten och 1-2 camper efter nyår.
  • Föreningens gemensamma frivillig träning varje lördag kväll på is.
  • Föreningens gemensamma målvaktsträningar.

Issäsongen match:
  • Vi planerar att spela minst 40 matcher under säsongen. (56 matcher spelades 17-18)
  • Ett lag U12 Östra, ett lag U12 Västra där vi undviker sk "fasta lag".
  • Möjlighet till spel med U13.

Cuper:
  • Vi planerar deltagande i ca 6-7 cuper.

Organisation:
Huvudtränare: Patrik Backman & Patrik Arwengrim
Assisterande: Fredrik Backlund & David Lennartsson
Materialförvaltare: Anders Nilsson & Tobias Sundman

Kontakt
Har du som förälder eller spelare frågor eller är nyfiken på att testa träna med oss? Tveka inte att kontakta oss. Patrik Arwengrim: arwengrim@gmail.com mobil 070-202 38 24 eller Patrik Backman patrik.backman@kil.se mobil 070-5261303

Kika gärna runt här på vår hemsida och spana in vårt galleri. Vill du se mer finns vi också på Instagram.
Ispremiär för Team 07!
2018-08-20 12:58
På lördag är det inte vilken dag som helst. Den här lördagen innebär nämligen ispremiär för Team 07. Ladda bagen, tejpa klubban, slipa stålen och fyll vattenflaskan. Både lördag och söndag byter vi grönbete mot härlig kall och hård is. Som vi har längtat! Detta är inte några ordinarie träningstider utan extrapass som vi fått. Regelbundna träningstider kommer så småningom.

Lördag: 16.00-17.00
Söndag: 17.00-18.20
Svara på kallelse till respektive träning så vi får koll på ungefär hur många som dyker upp.

Passa på att gå igenom utrustningen i god tid innan första träningspasset. Många har säkert växt en hel del under sommaren. Är ni osäkra på storlekar och annat, fråga någon av oss ledare och i synnerhet våra duktiga och engagerade materialare.
 
VÅRA SPONSORER