Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
TEAM 07

Nordic Youth 2019 - Finalsegrare i Åmål
2019-01-09 09:29
Nu är Nordic Youth över för denna säsong. Vi drog det kortaste strået under några matcher i gruppspelet men höll modet och lagkänslan uppe trots det. Några av våra spelare hjälpte även Charlottenberg med några matcher och genom ödets ironi blev också Charlottenberg vår motståndare i finalen i Åmål. Efter en tät och spännande match stod KAIK som vinnare när slutsignalen ljöd. En bra avslutning på NYT såklart! Tack till alla föräldrar och syskon som stöttade från läktaren, det ger alltid barnen extra energi!
Annandagscupen i Grums gav brons
2018-11-27 09:38
På annandagen la vi julmaten åt sidan och drog tidigt iväg till Grums. Ett yrvaket gäng försökte skaka liv i kroppen vid 7-tiden på morgonen. Första matchen var mot Grums som var klart piggare än oss. Därefter väntade Vänersborg där laget stod för en fin insats. Vi var pigga, pucken fick många gånger göra jobbet och vi spelade som ett lag. Vinsten mot Vänersborg gav oss matchen om 3e-pris där Hammarö stod som motståndare. Vi fick åter se prov på kämpaglöd där alla verkligen gav sitt yttersta. Matchen gick till KAIK och bronset var vårt.
Matcher v.45
2018-11-12 09:16
Den här veckan spelades två matcher i U12-serien för KAIK. Vi besökte Viking i Hagfors och på hemmaplan väntade Charlottenbergs HC.

Viking - KAIK
KAIK började matchen starkt och fick in några mål tidigt i matchen. Viking bet ihop, spelade fysiskt och tuggade sig sakta men säkert in i matchen. Första perioden slutar 3-4. Grabbarna går in i period 2 med ett mycket bättre fokus och börjar släppa pucken betydligt mer. Vi vinner perioden med 6-0 och slutresultatet skrivs till 3-10.

KAIK-Charlottenberg
En märklig match där vi inte riktigt lyckas få in pucken trots att vi skapar många fina anfall. Första perioden slutar 2-1 till KAIK där vi får in mål #2 i periodens sista minut. Halvvägs in i andra perioden gör KAIK 3-1. Med sex minuter kvar reducerar CHC och i slutet av matchen kvitterar chc där pucken levererad från sarghörnet på ett märkligt sätt letar sig in i kassen och oavgjort är ett faktum. Starkt jobbat av chc som inte ger upp.

Nästa helg väntar endast en match för Kaik Team 07.
Matcher v.44
2018-11-05 12:37
Delar av laget klädda i våra bortafärger, bilden tagen efter matchen mot HHC
I helgen spelades två matcher. På bortaplan mötte vi Hammarö HC och på hemmaplan väntade Färjestad 08.

Hammarö HC - Kaik
Som förväntat blev det här en intensiv tillställning där Hammarö ställde upp med ett slagkraftigt lag. Kaik gick ut på isen med ett starkt fokus som vi lyckades hålla matchen igenom. Vi fick se prov på en riktigt fin laginsats där vårt passningsspel stundtals var briljant. Med dryga minuten kvar punkterade Kaik matchen i tom kasse och glädjen visste inga gränser. Slutresultat 1-3.

Kaik - Fbk 08
Trots uppmaningar om att inte underskatta motståndarna som var ett år yngre gick våra killar ut första perioden och lite åkte på en skridsko. Vi saknade det fina passningsspel vi fick se prov på mot HHC matchen innan och kämpaglöden ville inte riktigt ta sig. I andra perioden fick vi se en uppryckning och vi kunde tillskriva oss en seger. Slutresultat 10-2.
CCM Trophy Malung
2018-10-22 15:28
Då har vi kommit hem från CCM Trophy i Malung. Sex matcher spelade, det var mest roligt men ibland lite sorgset men sammantaget en riktigt kul upplevelse för alla i laget. Spelarna har visat att de kan bjuda upp till ordentligt motstånd när de spelar som ett lag. Vi spelade oavgjort mot cupens vinnare i grundspelet där alla verkligen gav allt för varandra. Vi är många erfarenheter rikare och lagets gemensamma insatser på isen blir allt viktigare. Tillsammans är vi starka!
Arvika Kommunnät Cup U12
2018-09-30 20:44
GRATTIS TEAM 07!

Fina matcher, fantastisk prestation. Bra kämpat alla! 


Kolla gärna Bildgalleri för bilder från dagens matcher. 


 
VÅRA SPONSORER