Kils AIK Hockey
TEAM 07

Frivilligträning 17/2 19:00
2018-02-16 12:35
Vi har en del hockey i helgen, både dubbla matcher mot Hammarö och en extraträning på söndag förmiddag. För den som inte tycker det räcker så är det Team 07 som har ansvaret för helgens frivilligträning. Kom gärna dit om ni inte har något annat för er. Tiden är 19-20:50 och de gånger vi har hand om det brukar det vara extra många 07or med på isen. Det ryktas dessutom om att någon förälder ska dra på sig målvaktsutrustning och agera ogenomtränglig under kvällen. Vi som är där får väl se hur det blir!
Kämpaglöd och spelförståelse i dagarna två...
2018-02-08 13:34
I helgen som var spelade Team 07 fyra matcher. Vi är superglada att se att senaste tidens tragglande med spelförståelse börjar ge resultat. Fyra väl genomförda matcher där prestationen i samtliga var riktigt hög och denna gång blev resultaten också i linje med prestationen.
Extra plus till gänget som drog till Munkfors, 11 utespelare trummade på och kämpade otroligt i varje läge. Vi ledare är imponerade över den utveckling ni haft denna säsong. Det är så otroligt roligt att följa er. Vi får inte heller glömma våra duktiga målvakter som på fyra matcher endast släppte in lika många mål. Den här helgen tar vi matchledigt och laddar batterierna. De som vill träffas som vanligt på föreningens frivilligträning på lördag kväll.
Missa inte vårt nystartade Instagramkonto. Följ oss för uppdateringar och snart även spelarnas egna bilder.
Hockeyavbrott med konståkning
2018-02-02 09:14
Ibland är det skönt att bryta av och göra något annat. Det gäller även hockeyspelare. När gårdagens träning närmade sig sin start var det många i laget som inte riktigt hade koll på vad som skulle hända. Vi skippade all utrustning och spelarna fick bara ta på sig skridskor och hjälm. Spekulationerna var många men när vi väl klev ut på isen förstod alla: Dagens träning skulle bli en konståkningsträning!

Team 07 med några från Team 06 såg väldigt misstänksamma ut till en början. Konståkning är väl inget för hockeyspelare? Men några minuter in på träningen såg vi glada miner som kämpade med skridskor som inte alla gånger ville åt samma håll som kroppen. Vi tror att många av våra spelare lärde sig ännu mer om hur deras skenor egentligen fungerar och även slipade på sin skridskoteknik. Vi sänder ett stort tack till Caroline från KilsKK som tog sig tid och visade prov på stort tålamod när vårt gäng kämpade runt på isen. Fler bilder från träningen finns i Team 07s galleri.
Tack för helgens Team 07 hockeycamp!
2017-12-19 23:23
Helgens hockeycamp är slut. Vi körde över 5 timmar ispass på en dag. Riktigt bra jobbat av samtliga barn. Extra roligt att 100% av truppen kunde vara med och köra. Vi är säkra på att vi kommer se effekter av den här campen ganska omgående.
Ispass 1: Teknik, främst klubbteknik.
Ispass 2: Uppspel och passningsträning.
Ispass 3: Skridskoteknik och klubbteknik.
Ispass 4: Småplansspel, småplansspel med flera puckar, helplansspel.
Vi hann med lite lunch, mellanmål och film mellan varven också. Dagen var otroligt uppskattad av barnen och vi planerar att genomföra ytterligare en sån här camp någon gång i februari.
Stort tack till alla föräldrar som hjälpte till med diverse utanför isen och stort tack till konståkningsgänget som bjöd på fika i enorma mängder!
Nytt lagfoto och spelarbilder!
2017-12-06 23:01
För några veckor sedan var det fotografering. Vårt härliga gäng laddade med vax, hårspray och var ganska noga med att bli så snygga som möjligt. Våra små barn har blivit större helt klart!  Vi hade en hög närvaro på fotograferingen och bara ett barn hade oturen att vara sjuk och fick utebli. Och visst blev dom väl bra? Kolla in truppen med alla nytagna foton.

För beställning av lagfoto/spelarbilder, se separat mail. Beställ senast 15/12 för garanterad leverans innan jul.
Härligt gäng levererar i fyra matcher
2017-12-03 22:52
Under helgen besökte vi Forshaga i lördags (FIF och Arvika) och Karlskoga i söndags (Bik och Filipstad). Det märks att killarna får härligare och härligare laganda. De står upp för varandra och täcker varandras misstag på ett riktigt bra sätt. Vi har under några veckors tid pratat termen "Grit" eller att aldrig ge sig. Det syns att det börjat ge resultat. Trots jobbiga lägen under helgen bet grabbarna ihop och lyckades rama in samtliga fyra matcher denna gång.
Nu väntar en än så länge spelledig helg. Helgen efter det är det dags för vår egna hockey camp som vi verkligen ser fram emot. Glöm inte svara på kallelsen ni som ännu inte gjort det!
 
VÅRA SPONSORER