Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
TEAM 05

Välkommen till Kils AIK Team05 och vår hemsida
Lagbild 2017/2018 U13
Ett hårt kämpande lag som spelar under ledorden "Bra stämning, spela med glädje"
Vänersborg Cup avslutad
2018-03-18 17:56
Då var säsongens sista cup avslutad! Vi åkte ner till Vänersborg på torsdagen och spelade 2 matcher på fredagen och lördagen, samt 1 på söndagen.

Vi spelade stundtals väldigt bra i flera av matcherna, men hade tyvärr en tendens att hänga lite för mycket med huvudena vid motgång. Det blev förlust i 4 raka matcher och killarna tittade kanske lite för mycket på resultattavlan.

Avslutningsdagen på söndagen var killarna fast beslutna att få avsluta säsongen med en seger, och så blev det :) Kul när grabbarna äntligen fick lite medstuds och betalt för sitt kämpande. Matchen mot Vänersborg slutade 3-1 till Kil.

En match återstår dock på säsongen, då vi rundar av med den årliga föräldramatchen Lör 24/3 kl.16.30.
Gurkapucken i Västerås avslutad.
2018-01-05 00:35
Litet kollage av bilder från Cupen
Då har vi avslutat Gurkapucken. Vi valde att åka buss gemensamt till Västerås på nyårsdagens eftermiddag. Vi blev inkvarterade i en skolan på rudbäcksgymnasiet. I skolsalen blev det frågesport (hockeyquiz) med kahoot och winterclassic på storbild. 
Efter en natt med knarrande och punkterade madrasser var det dags att ge sig av till Rocklundaområdet för att starta cupen. Första dagen spelade vi matcher mot Tyresö/Hanviken , Vita Hästen och VIK Västerås. På kvällen var det återigen  dags att åka tillbaka till skolsalen och då blev det FBK-frölunda på duken och avslutningsvis film.
Dag 2 började med den sista gruppspelsmatchen mot Hille/Åbyggeby. Vi slutade på en 3:e plats i gruppspelet och fick möta Tyresö i semifinal. Tyresö som vann hela cupen var starka och slog ut oss. Bronsmatchen mot Vita Hästen var jämn, men de fick revansch mot oss och vann med uddamålet 

Kilskillarna kämpade på bra hela cupen och gjorde många bra matcher.

Vi vill tacka våra föräldrar för bra support, arrangerande Västerås för ett fint arrangemang och övriga lag i cupen för bra matcher.
Extra tack till Reinhold som körde bussen och Preem Lamberget som såg till att vi hade en kärra att transportera utrustningen i.


Elk CUP i Säffle
2017-12-31 11:23
Delar av laget efter prisutdelningen
Nu har vi slutfört ELK CUP i Säffle. Vi spelade 4 spännande matcher i en rak serie. Laget slutade på en hedrande andraplats, 1 poäng efter segrande Hammarö.

Vi tackar Säffle HC för ett bra arrangemang och våra motståndare för roliga matcher.

Kul att nämna är också att Alfred Nilsson från U11 anslöt till laget och deltog i 2 matcher. Det märktes ingen åldersskillnad där, och han klarade det galant.

Nu laddar vi för gurkapucken i Västerås 2-3/1 -18.
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
2017-12-24 14:13
Vi avslutar 2017 med att försöka försvara vår titel i ELK Cup i Säffle lördagen den 30/12. Det nya året 2018 startar vi med Gurkapucken i Västerås den 2/1.


Kils AIK TEAM-05 vill tacka våra sponsorer!
2017-10-11 21:50
Tack för stödet ni ger oss under hockeysäsongen 2017/2018!

Autohallen
Elon Richardssons
Härjedalskök
BDS
 
VÅRA SPONSORER