Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
TEAM 05

Välkommen till Kils AIK Team05 och vår hemsida
Lagbild 2017/2018 U13
Ett hårt kämpande lag som spelar under ledorden "Bra stämning, spela med glädje"
Lottningen för U14 DM 24/11
2018-10-18 10:55
Nu är lottningen för U14 DM klar och vårt kvalspel går i Charlottenberg Lörd 24/11.
Fin 3:e plats i Sparbankscupen Ulricehamn
2018-10-01 22:09
Helgen 29-30/9 spelade Kils AIK Team-05 Sparbankscupen i Ulricehamn.

Laget spelade 3 gruppspelsmatcher på lördagen, som resulterade i 2 segrar och en förlust. Sista gruppspelsmatchen spelades på söndagen och den slutade med seger. 
En 2:a plats i gruppspelet gjorde att laget ställdes mot gruppettan i grupp B i semifinal. Tyvärr så blev det en knapp förlust i semin. I cupen spelades ingen bronsmatch, utan 3:e priset delades mellan lagen som förlorade sina semifinaler.

Under cupen visade laget upp det spelet som vi vet att laget har kapacitet till, och fick vinna några matcher. Många fick sig en behövlig självförtroendeboost.

Bra kämpat killar!!!

Tack till motståndare för bra matcher och till Ulricehamns IF för ett kanonarrangemang. Allt från mat, arenor, logement och service var proffsigt.
Nu är säsongen 18/19 igång.......
2018-08-27 22:21
Pain(t)ball var en av aktiviteterna på uppstartscampen
Nu är säsongen igång på riktigt! Även om vi har haft fys 1-2 ggr i veckan under sommaren, så är inte säsongen igång förens gruppen varit samlad på is.

Under helgen den 25-26/8 hade vi en uppstartscamp i Sannerudshallen. 
Vi startade redan 08.00 på lördagen med ett 80 minuters skridskopass, så att killarna fick trampa ur ordentligt. Ispasset följdes upp av 2 timmars paintball, med spelformen "Capture the bag". Spelet gick ut på att lagen skulle ta sig från sin bas och fånga en väska med en nyckel som man använde för att aktivera slutsignalen vid sin bas. För många av de här fortnitespelande grabbarna var det inledningsvis en skräckblandad förtjusning när det blev mer verklighet än i tv-spelet :). Men när de väl var igång var det svårt att få dem därifrån :).

Väl därefter hade killarna gjort sig förtjänta av en lunchbuffé på Kils golfrestaurang.

Vid 13.30 var det dags för dagens andra 80 minuterspass på is. Fortfarande mycket skridskor, men även att bli vän med pucken och smålagsspel.

Efter ispass nr 2 klämde vi in ett teoripass samt genomgång av föreningens värdegrunder. 

Vid 17.00 körde vi igång ett 3:e ispass på 80 min. Den här gången hade vi bjudit in Forshagas U14 till samträning. Passet byggde på uppspel 3 mot 1 och 3 mot 2. Mycket bra ispass......

På söndagen kl 10 var det dags för säsongens första match mot Forshaga, där vi delade broderligt på poängen.

Vid 13.30 kom IFK Munkfors på besök i en lite stökig match där belysningen slocknade i mitten på första perioden. Vårt lag slocknade med ljuset och Munkfors tog hem matchen.

En hellyckad och rolig start på säsongen. På söndag tar vi emot Hammarö kl 12.00
Vänersborg Cup avslutad
2018-03-18 17:56
Då var säsongens sista cup avslutad! Vi åkte ner till Vänersborg på torsdagen och spelade 2 matcher på fredagen och lördagen, samt 1 på söndagen.

Vi spelade stundtals väldigt bra i flera av matcherna, men hade tyvärr en tendens att hänga lite för mycket med huvudena vid motgång. Det blev förlust i 4 raka matcher och killarna tittade kanske lite för mycket på resultattavlan.

Avslutningsdagen på söndagen var killarna fast beslutna att få avsluta säsongen med en seger, och så blev det :) Kul när grabbarna äntligen fick lite medstuds och betalt för sitt kämpande. Matchen mot Vänersborg slutade 3-1 till Kil.

En match återstår dock på säsongen, då vi rundar av med den årliga föräldramatchen Lör 24/3 kl.16.30.
Gurkapucken i Västerås avslutad.
2018-01-05 00:35
Litet kollage av bilder från Cupen
Då har vi avslutat Gurkapucken. Vi valde att åka buss gemensamt till Västerås på nyårsdagens eftermiddag. Vi blev inkvarterade i en skolan på rudbäcksgymnasiet. I skolsalen blev det frågesport (hockeyquiz) med kahoot och winterclassic på storbild. 
Efter en natt med knarrande och punkterade madrasser var det dags att ge sig av till Rocklundaområdet för att starta cupen. Första dagen spelade vi matcher mot Tyresö/Hanviken , Vita Hästen och VIK Västerås. På kvällen var det återigen  dags att åka tillbaka till skolsalen och då blev det FBK-frölunda på duken och avslutningsvis film.
Dag 2 började med den sista gruppspelsmatchen mot Hille/Åbyggeby. Vi slutade på en 3:e plats i gruppspelet och fick möta Tyresö i semifinal. Tyresö som vann hela cupen var starka och slog ut oss. Bronsmatchen mot Vita Hästen var jämn, men de fick revansch mot oss och vann med uddamålet 

Kilskillarna kämpade på bra hela cupen och gjorde många bra matcher.

Vi vill tacka våra föräldrar för bra support, arrangerande Västerås för ett fint arrangemang och övriga lag i cupen för bra matcher.
Extra tack till Reinhold som körde bussen och Preem Lamberget som såg till att vi hade en kärra att transportera utrustningen i.


 
VÅRA SPONSORER