SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kils AIK Hockey
TEAM 07

Silver i Furudal
2020-09-24 11:27
Under helgen 18-20 september drog vi till Furudal och IFK Ore Maserfrakt cup. En fantastiskt trevlig helg i härlig miljö där hockey verkligen hade fokus. Spelarna bodde tillsammans på hockeyborg. Utöver att spela en massa hockey hann vi med ett antal turer till den lokala lilla butiken, spela luffarschack med puckar och en del fiske. Några fick till och med uppleva hur det är att få en bil på kroken...
Resultatmässigt gick det bra ända fram till finalen. Vi vann tabellen i gruppspelet och mötte därmed tvåan Ludvika som vi tidigare besegrat. I finalen vann Ludvika och vi gratulerar ödmjukt till guldpengen! 10e oktober stundar seriepremiär.
Säsongen 20-21 äntligen igång
2020-09-15 14:08
Alla minns nog våren med fasa. Covid-19 satte abrupt stopp på all verksamhet. Sen kom våren och sommaren. Vi har kört en hel del fys. Ibland fyra tillfällen per vecka. Vi fick is rekordsent och har istället fått hyra in oss på andra ställen. Men nu äntligen har vi is sedan någon vecka tillbaka. Än så länge har vi nog spelat fler matcher än vad vi hunnit träna på egen is. 
Våra första matcher var trevande och osäkra, inte speciellt konstigt med de förutsättningarna. I söndags drog vi iväg till Färjestad för en matchdag. Det var kul att se grabbarna spela. Sakta men säkert har vi lyft oss och söndagens fyra matcher resulterade i fyra kryss när slutsignalerna löd. Ett bra kvitto att vi börjat komma igång.
Nu i helgen drar vi på säsongens första cup där vi gästar Furudal och anrika hockeyborg för tre dagars hockey. Vi håller tummarna att laget i dessa tider kan hålla sig friska och att vi får en rolig upplevelse i Dalarna, både på och utanför isen!
Som vanligt är vi öppna för spelare som vill börja köra med oss. Är du nyinflyttad och spelat någon annanstans tidigare kanske du vill komma till oss hälsa på vårt härliga gäng! Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara så.
Ps. Följ oss gärna på Instagram, där uppdaterar vi lite oftare än vad vi gör på vår hemsida!
Paraden 2019
2019-08-13 10:54
Självklart hade vi ett gäng med på paraden även denna gång. Häftig känsla för barnen att gå bland över 500 aktiva från 30 föreningar genom Storgatan som bjöd på en publik om många tusen. Skratt, massor av fotande från stolta föräldrar och anhöriga. Och en riktigt härlig gemenskap. Måndag 26/8 sätts kylaggregatet igång, nu är det inte långt kvar!
Fysträningen fortsätter fram till is
2019-08-12 15:19
Vi fortsätter med fys fram till vi får istider. Dagar och tider ligger i kalendern och de kan variera något. Största fokus ligger på rörlighet och vi tränar även massor på förmågan att ta snabba beslut under press. Kul men svårt tycker grabbarna!
Ta med klubba till skottrampen och en klubba som man använder på asfalt på inlinerinken.
Vi har plats för fler i vårt gäng
2019-07-30 22:54
Ett gött gäng som precis tagit hem guldet i Eskilstuna Trophy
Inför säsongen 2019-20 har KAIK Team 07 plats för några fler spelare. Kanske är du exempelvis nyinflyttad hockeyspelare eller har spelat hockey tidigare och vill börja igen. Är du nyfiken, har frågor eller bara vill säga hej, tveka inte att kontakta oss!

Om oss
Vi är ett riktigt härligt gäng som älskar ishockey och att ha kul tillsammans. Att utvecklas som lag och som enskild spelare är viktigt för oss. Kommande säsong kommer vi spela med två lag i U13-serierna och vi kommer även spela i flera cuper. Vi har många träningar och spelar massor med matcher. Gillar du hockey och härlig laganda kommer du helt enkelt gilla oss!

Förra säsongen i korthet
Vi hade 89st egna träningar.
Vi spelade 77st matcher. Matcherna spelades i 19 olika ishallar och vi mötte 45 olika lag från tre olika länder. Under säsongen var vi med i 8 olika cuper.

Andra plats i Filipstads Cup U12
2019-03-25 10:32
Då har vi spelat vår fjärde cup i Mars. Denna minicup slutade med en hedrande andraplats. Först och främst vill vi rikta ett STORT TACK till alla föräldrar som ställer upp och skjutsar och lägger sin fritid på våra barns stora intresse. Det blev mycket tid i ishallar under mars men det vill gärna bli så när det är slutspurt på säsongen.

Den här gången räckte det till ett silver där vi förlorade finalen mot Mora med 4-0. Många av oss som såg matchen är nog överens om att slutresultatet definitivt inte speglade matchen men som vi alla vet är det laget som gör flest mål (eller mål överhuvudtaget 😍 ) också laget som vinner. Stort tack till Filipstad för en bra och prisvärd cup. Vi kommer gärna tillbaka i framtiden!

Nu lider säsongen mot sitt slut och vi har en vecka kvar med träning. Någon gång i maj drar vi igång med barmarksträning och börjar planera för nästa säsong.

Våra matcher under cupen slutade såhär:

Grundspel
KAIK - Mora 1-3
Malung - KAIK 0-8
Filipstad - KAIK 3-12

Final
Mora - KAIK 4-0


Spelade matcher
Lör 7/11 10:40
3 - 3  
Tis 20/10 18:20
4 - 2  
Lör 17/10 12:00
2 - 4  
Lör 10/10 13:30
5 - 2  
Sön 20/9 17:00
10 - 4  
Lör 19/9 20:00
4 - 5  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
VÅRA SPONSORER