SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kils AIK Hockey
TEAM 07

Möjlighet att beställa Kils AIK klubbhandske!
2022-07-01 23:48

Ni kan nu beställa föreningens egna klubbhandske som vi använt i ca 5 säsonger nu från A-lag och ner till ungdom för de som vill. Se bild på hur den ser ut och vet ni storleken och vill ha så beställer ni via er lagledare. Det är ny storleksindelning på handskarna i år från Bauer. Inga förändringar i storlek men storlek 13 räknas nu som Intermediate istället för Senior och får då också ett lägre pris. 

 

Modell: Bauer Vapor

Pris: 

Senior: 1799:- ( storlek 14-15)

Intermediate 1599:- ( storlek 12-13)

 

Sista beställningsdag: Onsdag 6 juli. 

Ni betalar när handsken levereras i augusti/september, mer info kommer.

Silver i Furudal
2020-09-24 11:27
Under helgen 18-20 september drog vi till Furudal och IFK Ore Maserfrakt cup. En fantastiskt trevlig helg i härlig miljö där hockey verkligen hade fokus. Spelarna bodde tillsammans på hockeyborg. Utöver att spela en massa hockey hann vi med ett antal turer till den lokala lilla butiken, spela luffarschack med puckar och en del fiske. Några fick till och med uppleva hur det är att få en bil på kroken...
Resultatmässigt gick det bra ända fram till finalen. Vi vann tabellen i gruppspelet och mötte därmed tvåan Ludvika som vi tidigare besegrat. I finalen vann Ludvika och vi gratulerar ödmjukt till guldpengen! 10e oktober stundar seriepremiär.
Säsongen 20-21 äntligen igång
2020-09-15 14:08
Alla minns nog våren med fasa. Covid-19 satte abrupt stopp på all verksamhet. Sen kom våren och sommaren. Vi har kört en hel del fys. Ibland fyra tillfällen per vecka. Vi fick is rekordsent och har istället fått hyra in oss på andra ställen. Men nu äntligen har vi is sedan någon vecka tillbaka. Än så länge har vi nog spelat fler matcher än vad vi hunnit träna på egen is. 
Våra första matcher var trevande och osäkra, inte speciellt konstigt med de förutsättningarna. I söndags drog vi iväg till Färjestad för en matchdag. Det var kul att se grabbarna spela. Sakta men säkert har vi lyft oss och söndagens fyra matcher resulterade i fyra kryss när slutsignalerna löd. Ett bra kvitto att vi börjat komma igång.
Nu i helgen drar vi på säsongens första cup där vi gästar Furudal och anrika hockeyborg för tre dagars hockey. Vi håller tummarna att laget i dessa tider kan hålla sig friska och att vi får en rolig upplevelse i Dalarna, både på och utanför isen!
Som vanligt är vi öppna för spelare som vill börja köra med oss. Är du nyinflyttad och spelat någon annanstans tidigare kanske du vill komma till oss hälsa på vårt härliga gäng! Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara så.
Ps. Följ oss gärna på Instagram, där uppdaterar vi lite oftare än vad vi gör på vår hemsida!
Paraden 2019
2019-08-13 10:54
Självklart hade vi ett gäng med på paraden även denna gång. Häftig känsla för barnen att gå bland över 500 aktiva från 30 föreningar genom Storgatan som bjöd på en publik om många tusen. Skratt, massor av fotande från stolta föräldrar och anhöriga. Och en riktigt härlig gemenskap. Måndag 26/8 sätts kylaggregatet igång, nu är det inte långt kvar!
Fysträningen fortsätter fram till is
2019-08-12 15:19
Vi fortsätter med fys fram till vi får istider. Dagar och tider ligger i kalendern och de kan variera något. Största fokus ligger på rörlighet och vi tränar även massor på förmågan att ta snabba beslut under press. Kul men svårt tycker grabbarna!
Ta med klubba till skottrampen och en klubba som man använder på asfalt på inlinerinken.
 
VÅRA SPONSORER