SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kils AIK Hockey
TEAM 05
Välkommen till Kils AIK Team05 och vår hemsida
Lagbild 2017/2018 U13
Ett hårt kämpande lag som spelar under ledorden "Bra stämning, spela med glädje"


Instagram: kaik_team05
Säsongen 20/21 är till ända
2021-03-28 21:50

Säsongen som skulle bli ett roligt avslut, med många matcher och cuper för Team-05 är över. Tyvärr så mäktade vi bara med 1 cup ( 4 matcher), 2 träningsmatcher och 4 seriematcher innan covid stängde ner alla matcher.

 

Mycket försäsongsträning (6 mån) för endast 10 matcher......... Men en stor eloge till killarna som kämpade på med isträningen fram till mellandagarna, då hallen stängdes ner. Då hittade vi alternativa träningsformer med innebandy på konstgräset. När kylan kom kunde vi träna på uterinken i Nilsby.

 

I februari fick vi åter komma in i Sannerudshallen. I mitten på mars började vi samträna med j18 fram till säsongen sista ispass 28/3. 

 

Laget hade sin sista egna träning den 25/3. Det satte punkt på kapitlet Team-05 som lag efter ca: 9år.

 

Team-05 har sen flera år varit en liten grupp, men alltid kämpat som en stor...... Laget har spelat under ledorten "bra stämning, spela med glädje", vilket har speglat att gruppen haft kul tillsammans, bra utveckling och på köpet nått fina resultat.

 

Glädjande är att de flesta kommer att fortsätta spela hockey av de som inledde säsongen. 1 har valt att sluta, 2 har kommit in på hockegymnasium, 2 har valt att prova vingarna i annan förening och 6 spelare går vidare till föreningens J18-lag.

 

Vi vill passa på att tacka vår suveräna föräldragrupp som alltid ställt upp som funktionärer, sålt allt från bingolotter till skumtomtar, stöttat oss på matcher och supportat oss på cuper. Ni har varit ett föredöme för hur en föräldragrupp ska vara....

 

Tack alla spelare för att vi fått vara med på er resa från knatte till junior. Ni har varit grymma och haft fin utveckling både som spelare och individer.....

 

Tack till alla motståndare vi mött genom åren....

 

Nu återstår bara en rolig gemensam avslutning innan vi sätter definitivt punkt på sagan om KAIK Team-05.

 

Bildmaterial från alla åt kommer att fortsätta att läggas ut på lagets Instagram Kaik_team05.

 

Ett stort lycka till i era fortsatta hockeykarriärer killar.

 

Mvh Ledarna

Föräldramöte 200901
2020-09-01 21:07
Säsongens första föräldramöte är genomfört. Mer info kommer att skickas ut via mejl. Bildspel mm finns under fliken dokument.

Mvh Ledarna
2020-08-24 11:30
Liam Persson (Dalarna)
 
Regionscupen i Avesta
2020-08-24 11:23
2 Killar från Kils AIK och 1 ex Killing har idag spelat regionscupen i Avesta. Hugo Ellström och William Nygren representerade Värmland och Liam Persson Dalarna. Tyvärr drog Liam det längsta strået denna gången😜 Liam avgjorde matchen i tom bur. 


Resultat: 

Värmland - Gästrikland 5-2 
Värmland - Dalarna        1-4 
Värmland - Närke         11-1
Säsongens första match avklarad
2020-08-24 10:42
Säsongen 20/21 är igång. Första ispasset den 21/8 och match dagen därpå. Hammarö bjöd in till träningsmatch i Hammarö ishall.

En tillställning som märktes att det var tidigt på säsongen för båda lagen. Puckarna hoppade och studsade lite. Tycker ändå att Kil/Grums spelade riktigt bra med tanke på att killarna bara hade ett ispass i benen.

Kil/Grums hade spelet större delen av matchen och vann skotten med 31-19, men Hammarö var effektiva och duktiga i sina kontringar.

Säsongen första match vanns av Hammarö med 3-2
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
VÅRA SPONSORER