Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey

Städdagen
2018-08-12 22:10
Stort tack alla som kom till hallen idag. Stor insats på några få timmar, fantastiskt teamwork.
Vi är ett steg närmare ispremiären!

Årsmöte den 19 augusti 2018, kl. 17.00
2018-07-31 10:27

Säsongen 2017/18 lutar sig mot sitt slut. Innan säsong 2018/19 sparkas igång kallar styrelsen alla föreningens medlemmar till Årsmöte den 19 augusti, kl. 17.00 i ishallens cafeteria.


Agendan ser följande ut:

- fastställande av röstlängd för mötet

- val av ordförande och sekreterare för mötet samt protokolljusterare och rösträknare

- fastställande av föredragningslista

- styrelsens verksamhetsberättelse med årsredovisning

- revisorens berättelse

- fråga om ansvarsfrihet för styrelsen

- fastställande av medlemsavgifter

- fastställande av verksamhetsplan samt behandling av ekonomisk plan

- behandling av inkomna motioner

- val av föreningens ordförande, ledamöter och suppleanter för kommande verksamhetsår

- val av revisor, valberedning och ombud

- övriga frågor

 

Varför ska man gå på årsmöte? Årsmötet är medlemmarnas möte, föreningens högst beslutande organ. Årsmötet beslutar om vilka personer som får förtroendeuppdrag i styrelsen, valberedningen och som revisorer (kandidater finns i förväg så ingen blir ryckt från publiken). Styrelsen sedan ska företräda medlemmarna mellan årsmötena. Den förvaltar och genomför de beslut som medlemmarna har tagit. Medlemmarna ska på årsmötet ta ställning till huruvida styrelsen från föregående verksamhetsår har gjort ett bra jobb och om de beviljas ansvarsfrihet eller inte. Medlemmarna godkänner rapporter som presenteras för gångna säsongen. Medlemmar har också rätt att skicka in motioner (i förväg) som styrelsen behandlar och ger förslag till beslut och sedan röstas det på mötet. Alla spelare, ledare och andra personer som aktivt valt att vara medlem och betalat medlemsavgiften är medlemmar i vår förening. Föräldrar får företräda sina omyndiga barn på mötet.

Till slut behövs godkända mötesprotokoll för att få beviljade kommunala eller statliga bidrag.


Det är medlemmar som äger och styr föreningen, inte styrelsen eller andra organ. Det är medlemmar som är föreningen. Frågan är då varför ska man inte gå på årsmöte?

 

Välkomna!

 

Hälsningar

Piotr Mirowski

 

Utespelardag 30/6 Hockeytown
2018-06-25 23:22
Lördagen den 30/6 har du som utespelare möjlighet att köpa alla årets nyheter till reducerat pris! Hockeytowns leverantörer kommer att finnas på plats hela dagen för att hjälpa dig med såväl skridskor, som klubbor eller kroppsskydd.
Du som kund får 10% rabatt på hela vårt utespelarsortiment! Gäller även på varor till rea-pris. Utöver den generella rabatten har Hockeytown samlat några guldkorn till otroligt bra pris!

Grattis Niclas
2018-06-11 22:27

Idag, i samband med Värmlands Ishockeyförbundets årsmöte, delades ut stipendium ’Årets damledare’ till Niclas Malmquist för sina ledarinsatser kring KAIK/CHC damlag under säsongen 2017/18.

Stort grattis Niclas!


A-lag Herrar
Spelare #21 - Oscar Edström
2018-05-24 13:55, A-lag Herrar
✨Oscar Edström✨– där har ni namnet på nästa man in i 2018/19års upplaga av Kils AIK.
Oscar kommer närmast från Hammarö HC och kom in, liksom Albin S och Pontus A, under säsongen förra året och visade upp sina egenskaper på isen för tränarna. En duktig center som har mycket hockey i sig och som vi tror kommer kunna ta ytterligare kliv i vår miljö.👊
Från att ha varit en injektion under sista delen av säsongen förra året väljer Oscar alltså nu att kliva på tåget fullt ut från start.
Vi hälsar Oscar Välkommen och hoppas han ska trivas i sin nya klubb🔴⚪️
A-lag Herrar
Spelare #20 - Johan Roos
2018-05-21 12:44, A-lag Herrar
⭐️Johan Roos⭐️ - 7 säsonger och 137 matcher i Kilströjan🔴⚪️
Johan började inte sin hockeyresa i Kils AIK men det är få i dagens idrottssamhälle som kan säga att de kliver in i sin 8e säsong i samma förening utan att ha gjort något sidospår däremellan.
Precis som siffrorna visar så får vi här in en minst sagt lojal spelare. Bidrar otroligt mycket i omklädningsrummet och till att höja laget genom att alltid ge allt, aldrig gnälla och helt enkelt vara en bra förebild. En lagspelare ut i fingerspetsarna som dessutom har en hög högstanivå!
Ledarstaben är givetvis väldigt nöjda med detta tillskott och ser nu ut att, med undantag av en plats, snart kunna stänga dörren även för backbesättningen till säsongen 18/19!
Nyheter från våra lag
Team 06, 06/08 12:18 
Team 03, 25/07 16:25 
Team 03, 24/07 23:47 
Team 06, 17/06 10:18 
 
VÅRA SPONSORER