SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kils AIK Hockey
Nya styrelsemedlemmar sökes
2021-05-04 17:45

Kils AIK Hockey söker nu personer som brinner för föreningens styrelsearbete. 

 

Vill du vara en del i utvecklingen av Kils AIK Hockey som förening och känner att du vill bidra med dina kunskaper? 
Är du samarbetsvillig, öppensinnad och ansvarsfull? 

 

Hör av dig, klubben behöver dig!


Hockeybakgrund, förkunskaper eller erfarenhet i styrelsearbete är inget krav.

 

Kontakta Valberedningen via styrelsen@kaikhockey.se

Kils AIKs Dam A-lag flyttar till NOR IK
2021-04-23 22:32

Kils AIK Hockey har under de 4 senaste säsongerna haft förmånen att ha ett seniorlag för damer i sin organisation i lite olika samarbetsformer med andra föreningar (bl.a. med CHC och FBK). Dock har laget alltid haft sin tillhörighet hos Kils AIK.

 

När arbetet med att få ihop en spelartrupp samt ledarorganisation kring laget inför säsongen 2021-2022 påbörjades framkom det önskemål från spelartruppen om att ett fördjupat samarbete med NOR IK skulle vara önskvärt. Detta eftersom ett flertal flickspelare som var skrivna där även spelade och tränade med vårt damlag. Vidare var det några av våra äldre damspelare som av olika naturliga anledningar var tveksamma till att fortsätta spela ishockey överhuvudtaget.

Kils AIK tog till sig önskemålet och samtal mellan föreningarna påbörjades i mars. Processen mellan föreningarna har varit helt prestigelös. Fokus har hela tiden varit med tonvikt och inriktning på att så många som möjligt av spelarna ska erbjudas möjligheten att fortsätta spela ishockey där de själva tycker att de kommer ha de bästa förutsättningarna för sitt intresse.

 

Efter att ha gjort en sista avstämning med spelarna som skulle beröras av en eventuell flytt från Kils AIK samt föreningarna har processen nu landat. Överenskommelsen är att NOR IK tar in damlaget i sin organisation from säsong 2021/2022 i stället för att laget kvarstår hos Kils AIK.

NOR IK ser detta som en långtidssatsning för att säkerställa möjligheten att ha dam-seniorlag inom föreningen.

 

Med dessa förutsättningar som vi inom Nor IK får från Kils AIK är att vi får ett antal spelare som har erfarenhet från senior spel och kan fungera lite som mentorer för våra tjejer.

Då Nor IK har ett stort antal tjejer i våra yngre flicklag så behövdes ett damlag för de som nu är för gamla för vårt F16 lag och vi såg möjligheten att starta upp ett seniorlag. Då antalet spelare bland damerna är väldigt begränsad, ville vi absolut inte konkurrera mot Kils AIK och förstöra deras fina verksamhet och har kommit överens om detta förfarande i bästa samförstånd, säger Kristoffer Norén, tränare i Nor IK.

 

Vi, från KAIK sida, önskar Damerna och NOR stort lycka till!

Glad Påsk alla KAIK-are!
2021-04-03 20:48
 
Nya styrelsemedlemmar sökes
2021-03-14 21:28

Kils AIK Hockey söker nu personer som brinner för föreningens styrelsearbete. 

 

Vill du vara en del i utvecklingen av Kils AIK Hockey som förening och känner att du vill bidra med dina kunskaper? 
Är du samarbetsvillig, öppensinnad och ansvarsfull? 

 

Hör av dig, klubben behöver dig!


Hockeybakgrund, förkunskaper eller erfarenhet i styrelsearbete är inget krav.

 

Kontakta Valberedningen via styrelsen@kaikhockey.se

Styrelsesammanträde den 7 mars
2021-03-04 20:21
Kommande styrelsesammanträde hålls nu på söndag den 7 mars
Den här gången hålls mötet online också. 
Om ni har funderingar, frågor, förbättringsförslag, klagomål eller vill berömma någon eller något tveka inte att kontakta styrelsen via styrelsen@kaikhockey.se
Styrelsen finns till för Er alla
 
Sponsormatchen 2021 är nu historia
2021-02-19 22:12
Vi kommer aldrig att ta reda vilket lag skulle ha vunnit Sponsormatchen 2021, Kil eller Filipstad. Corona satte stopp för alla matcher, också för den väldigt speciella, den som är milstolpen i säsongskalendern, årets 1-kronas match. För att inte bryta nu den 5-åriga traditionen, officiellt lottade vi publiksiffran under live-sändning på kubbens Facebook. Så, årets publiksiffra är.... 759. I samband med lottningen drog vi vinnare i vårt lotteri:
- Per Åslunds klubba går till Jenny Forsberg
- COOP kasse värd 500kr går till Alva Persson
- massagedyna går till Alva Persson
- hockeykort signerat av Per Åslund går till Clas Wikman
Grattis vinnarna och framför allt stort tack till alla som har lämnat bidrag till sponsormatchen eller köpt lotter. Ert stöd betyder väldigt mycket för klubben.  
Nyheter från våra lag
A-lag Herrar, 24/04 19:09 
Team J20, 24/04 16:11 
Team J20, 23/04 10:44 
Team J20, 22/04 13:00 
 
VÅRA SPONSORER