Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey

Indoor Pond Hockey Tournament i Kil
2018-10-12 21:41
Vi stolt annonserar att första i Värmland och i Sverige Indoor Pond Hockey Tournament spelas i Kil, i vår ishall, den 17 november 2018. 

Besök gärna turneringens hemsida för att läsa mer och anmäl ditt lag samt vidarebefordra detta meddelande till alla som har hockey i sitt blod och längtar tillbaka till rinken. 

Missa inte chansen att uppleva ishockey i annan, något mer avslappnad form.


Säsongstart för Lek på is och Hockeyskolan
2018-10-08 22:43
Roligt att så många tog sig till hallen igår morse. 
Bra början på en säsong. 
Hemmapremiär och vi stödjer Rosa Bandet
2018-10-08 17:48
På onsdag byter A-laget sina vanliga vita snörning i skridskorna till Rosa💗
I Sverige dör ungefär 1400 kvinnor i bröstcancer, varje år. Vi vill dra vårt strå till stacken och bidra till att nå framgång i forskningen mot cancern💪
💗
I samband med matchen mot IFK Munkfors nu på onsdag har vi därför startat en egen insamling som vi hoppas att så många som möjligt kan vara med och bidra till. Alla bidrag, stora som små, tas givetvis emot med öppna armar.
💗
Swisha ”BESEGRA 59145” till 90 1951 4 om du vill vara med och bidra!
💗
Förutom att laget kommer spela i Rosa snörning så kommer de även bidra själva. För varje mål som vi lyckas göra på IFK Munkfors, skänker varje spelare 20kr. Så givetvis hoppas vi i dubbel bemärkelse på en målrik afton för de rödvita🔴⚪️
💗
Gratis lotteri för våra barn och ungdomar där en dag med A-laget står på spel. Vinnaren dras av vår egen Kapten Rockmyr i pausen mellan andra och tredje och denne får alltså ta med sig en kompis och hänga med laget i uppladdningen inför nästa hemmamatch. 💗
Så kom ner på onsdag och stötta, inte bara våra grabbar, utan även dem som bilden framhäver; våra mammor, systrar, mostrar, fastrar, farmor och mormor.
💗
Lyft laget till många mål så ser vi till att bidra fint och samtidigt ta 3 friska poäng.
💗
Välkomna💗
Seger i seriepremiären!
2018-10-07 21:02
Viking HC - Kils AIK 2-4 (2-2, 0-2, 0-0)
Skott: 38-44

1-1 Christian Rockmyr (Robin Wall, Henric Höglund)
2-2 Patrik Eriksson (Henric Höglund, Robin Wall)
2-3 Andreas Andersson (Carl Forsberg, Josef Hallquist)
2-4 Robin Wall (Henric Höglund)

Premiären för säsongen 18/19 är avklarad och när vi packar ner grejerna i trunken denna afton så åker det med 3 poäng också!
Viking börjar starkt och får våra killar att bli aningen stirriga i egen zon. Premiärnerver? Kanske, men det som märktes tydligt var att vi spelade med alldeles för mycket känslor och för lite huvud. Viking får oss lite dit de vill och gör det bra. Trots virrigt spel och lite övertändning känslomässigt så lyckas vi sätta ett väldigt psykologiskt viktigt 2-2 mål bara sekunder innan pausvilan. Det är Patrik som håller sig framme framför mål och kan sätta 2-2. Det målet förtjänande vi inte, men hockey är inte alltid rättvist.

Efter periodvilan och lite justeringar i spelet kommer vi ner lite i oss själva och kan fokusera rätt. Mycket bättre över hela banan och det betalar sig när Andreas, drygt 15 minuter in i perioden, sätter 2-3 på retur efter att Carl lossat bössan från backposition. Riktigt fint förarbete och slit från vår ungtupp, Johan Forsberg, som fortsätter att gå från klarhet till klarhet!
Innan perioden är slut får vi ytterligare ett psykologiskt viktigt mål då Wall trycker in pucken vid stolpen med 1.13 kvar att spela.

Inför sista perioden handlade det om att behålla lugnet och fortsätta på andra periodens bästa sidor. Så här i efterhand kändes det aldrig riktigt farligt utan Kil kunde rida ut stormen relativt enkelt. Sista perioden slutar alltså 0-0 vilket gör att slutresultatet skrivs till 2-4⭐️

Analys:
Hur ser en premiärmatch ut? Ptja, ungefär som den som spelades idag. En del slarv, en del bra spel och en del nerver. Det vi ändå får ta med oss från den här matchen är att vi kan gå från det som var i första, till att lugna ner och hitta rätt och då också hitta vägen att vinna denna alltid så svåra bortamatch mot Viking!

Matchens Mr. King⭐️⭐️⭐️
Oscar Skoglund
Ett grymt jobb från sista utposten idag. Ställde till det för sig vid ett tillfälle bakom mål så Vikingspelaren blev ren med öppet mål mem tack vare Ravellitakter hos Herr Skoglund så räddas skottet och därmed heller ingen skada skedd. Stabil matchen igenom!

På onsdag är det dags för 🔥💥HEMMAPREMIÄR💥🔥 DET vill ni inte missa. Då är det topptippade Munkfors, med förstaplatsen som mål den här säsongen, som kommer på besök!
Hjärtligt välkomna in i hallen för hockeygodis då!
Hoppas vi ses 🙌💪💥⭐️
Breaking news
2018-10-06 22:24
Imorgon får vi besök av Lina Eriksson #1 och Linda Glädt #35 (målvakter) från FBK Dam också. 

Damerna tillsammans med FBK Herrar ska delta i Lek-på-is och sedan i Hockeyskolans träningar. 
FBK spelare ska ha med sig idolkort och ska dela ut autografer efter träningar, dvs runt 12.00. Alla som vill träffa dem är välkomna. 

Vi påminner:
Lek på is kl. 10.00
Hockeyskola kl. 11.00

Dela gärna detta meddelande med alla som kan vara intresserade.

Välkomna!

 
2018-10-06 09:46
🔥Seriepremimmär🔥

Det är nu allt slit från i somras, allt nötande på försäsongen, all planering, allt ritande och byggande av trupp ska visa sig. Det är NU vi ska få svar på vad vi egentligen har skapat💪

Kil åker upp till Hagfors imorgon söndag för en tuff premiär mot @vikinghc_alag i Valhall. Viking har även dom fått in en del importer som gör att dom blir svårscoutade. De som sticker ut är ändå senaste tillskottet i Robin Johansson som spenderat många år i div. 1 och är en stabil back, plus att poängkungen Pontus Rone är tillbaka.

Det blir som sagt en tuff nöt att knäcka så här direkt i seriestarten men vi är redo och imorgon lördag kör laget ett sista pass för lite finjusteringar innan vi sätter kurs norrut⭐️

Välkomna att följa periodresultat här eller i vår story om du inte kan vara på plats

ÄNTLIGEN drar det igång 💥💥💥
Nyheter från våra lag
A-lag Herrar, 19/10 15:21 
Team 05, 18/10 10:55 
A-lag Herrar, 18/10 00:01 
A-lag Herrar, 15/10 14:30 
Team 03, 14/10 14:22 
A-lag Herrar, 11/10 21:07 
 
VÅRA SPONSORER