Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
Roos fortsätter i rött!
2019-06-26 17:22
Han fick förra säsongen sönderryckt av sjukdomar och kände själv en revanschlust att få va frisk och hel nästa säsong, för att leverera den nivån som både han och vi vet han besitter💪🏼 Den revanschlustan är det som alltså nu gör att ⭐️Johan Roos⭐️ valt att krita på en förlängning med klubben🙏

En lojal spelare som ALDRIG gnäller och som ALLTID sätter laget i första rummet. En viktig kugge i såväl omklädningsrummet som på isen, som med sin rutin blir otroligt värdefull i transformeringen av våra unga killar som ska implementeras i seniorhockeyn på bästa sätt!
Johan har en hög högstanivå och den hoppas vi se mycket av i vinter🙏

Vi hälsar Johan välkommen till gänget igen och hoppas på en framgångsrik vinter för honom och laget🔴⚪️
Utespelardag 29 juni 10.00-16.00
2019-06-26 12:43
Årligt återkommande Utespelardag på Hockeytown nu på lördag den 29 juni mellan 10.00-16.00.
Passa på!

Viktig kugge fortsätter i ledarstaben!
2019-06-03 14:30
Under, inför och efter matcher är det han som fixar. Under inför och efter säsongen är det han som fixar. Det är återigen en väl så viktig post som fyllts ut när vi fick klart med ⭐️Magnus Forsberg⭐️ som alltså tar lagledarrollen även nästa säsong🙏⭐️👏🏼

Allt pappersarbete, bokningar, domare, sekretariat, material osv osv😅 Listan kan göras väldigt lång över uppgifter som inte är självklara att någon ska ta när man bedriver verksamhet i en ortsklub, men som ”Foppa” sköter om och vi andra inte behöver ägna en tanke åt.
Det är därför otroligt uppskattat och värdefullt för alla inblandade för att vi som både ledare och spelare ska kunna fokusera på just den uppgiften vi är satta till verket för att utföra💪🏼

Magnus är en go gubbe som inte drar sig för att dra en anekdot eller två när han springer omkring i hallen☺️ Han har också ett driv i sig och en passion för föreningslivet som få besitter👌🏻
Ett välkommet tillskott i den snart fulländade truppen av ledare och spelare för säsongen 2019-20⭐️⭐️⭐️

Välkommen in i gänget igen, Foppa🔴⚪️
Återvändare tar över som fystränare!
2019-05-29 12:49
Många av er som varit Kils AIK trogna i många år känner igen vårt senaste tillskott i ledarstaben. Han har 6 säsonger i Kilströjan och han spelade så sent som säsongen 2013/14 för klubben. Sedan dess har han lagt skridskorna på hyllan men kommer nu alltså att återvända till oss i egenskap av fystränare.
-  Det känns oerhört bra att få in en sån bra kille som Fredrik i ledarstaben och som ansvarig för fysdelen. Jag känner Fredrik väl och spelade med honom när han var aktiv i klubben. Det är en seriös och driven kille som med all säkerhet kommer ge våra spelare de bästa förutsättningarna för att vara redo när isen ligger i vinter, kommenterar assisterande tränaren Tobias Robertsson.

Fredrik kommer alltså tillbaka för att basa över fysen och känner sig själv spänd över uppgiften och framförallt glad över att vara tillbaka i klubben.
-Det känns skitkul att vara tillbaka. Både spännande och inspirerande, men framförallt kul att få chansen att vara med och utveckla och förbättra spelarnas fysiska status inför säsongen.

Han är även förväntansfull och hoppas på ett laddat gäng som kommer följa honom i sommar.
-  Jag hoppas och tror att vi både individuellt och som grupp ska fortsätta utvecklas och höja oss några snäpp, vecka för vecka. Framförallt hoppas jag att grabbarna är laddade och ser fram emot den här sommaren lika mycket som jag.

Fredrik jobbar på XL-Bygg men också som vikarierande instruktör på KMTI-boxen. Han har ett stort intresse för träning och kör själv på både KMTI och Lifebox. Just träning och hälsa är ett intresse som växt med åren.
-   Jag är ”born and raised”-Vålbergspöjk som alltid älskat hockey. Har spelat eller hållit på med hockey sen blöjåren i princip men har numer fastnat mer och mer för hälsa och träning. Jag tror min bakgrund passar väl in för att jag ska kunna ge grabbarna en väl avvägd utmaning i sommar som de ska ha nytta av!

Hemvändaråret har nämnts några gånger i våra kanaler nu. Fredrik har inte Kils AIK som moderklubb men han har gjort fler säsonger här än många andra så i våra ögon är detta en ”hemvändare-light”🙏

Vi hälsar Fredrik välkommen tillbaka och önskar honom lycka till med truppen i sommar!🔴⚪️
Förhoppningsvis genererar det många härliga inlägg på vår Instagram, ”kaikhockey” som ni som inte redan gjort det gärna får gå in och följa. Där är man alltid först på bollen med de hetaste nyheterna och även en massa inside från laget i förberedelserna inför säsongen 2019/20.
Ny styrelse för säsongen 2019/20
2019-05-27 14:35

KAIK Hockey har fått en ny styrelse. 


Igår valde Årsmötet styrelse för säsongen 2019/20 och den består av:

Ordförande: Piotr Mirowski

Ledamöter: Kristina Hellberg, Jörgen Olsson, Peter Persson, Jonas Holgersson, Petter Eltonson

Suppleanter: Ulrika Olzon, Magnus Hansson

Revisor: Tommy Svensson

Valberedning: Anders Junghage, Erik Nilsson


På uppdrag av den nya styrelsen vill jag tacka Årsmötet för förtroende vi fått.


Jag vill också passa på och tacka den avgående styrelsen för hårt arbete under förra säsongen, stort engagemang, intressanta diskussioner och idéer. Tack för all den tid ni la ner för föreningens bästa.


Med vänlig hälsning

Piotr Mirowski

Filip vänder hem till moderklubben!
2019-05-21 13:17
Ännu mer Kilsblod in i truppen när Filip Skoglund väljer att styra skutan hemåt efter att ha gått ur hockeygymnasiet i Grums👨🏻‍🎓
Filip är 19år gammal och har, innan han gjorde sin utbildning hos Grums IK, varit en sejour i Forshaga IF efter hans unga ungdomsår i Kils AIK. Senast kommer han från spel i Grums IK:s J20-Elitlag💪🏼

- I Filip får vi in en ung hungrig forward med ambitionerna helt enligt vår linje. Efter hans tre år på hockeygymnasiet i Grums hoppas och tror vi att hans utvecklingskurva fortsätter uppåt hos oss, säger huvudtränare Marcus om sitt senaste nyförvärv.

Vi har bara hört gott om Filip och efter att ha suttit ner med honom ett par gånger och hört hans vilja att bli bättre och bättre för varje dag, sin träningsvilja och inställning så var det inget snack om att han skulle passa fint in hos oss. Vi vill ha kontinuitet och 100% från våra adepter och det finns ingen tvekan om att Filip kommer att komma till jobbet varje dag.
-  Det ska bli väldigt kul att komma hem till moderklubben. Det är en förening som är seriös och samtidigt satsar långsiktigt på att utveckla ungdomar, säger den nygamle Kilsprodukten som beskriver sig själv som en allroundspelare som gillar att utnyttja sitt högerskytte.

Vi är såklart väldigt glada att återigen kunna presentera en hemvändare till Lagbygget 2019/20⭐️⭐️⭐️

Vi hoppas och tror Filip ska passa fint in i gruppen och hälsar honom varmt Välkommen hem🔴⚪️
Nyheter från våra lag
A-lag Herrar, 26/06 17:23 
Team 06, 12/06 19:01 
A-lag Herrar, 03/06 14:28 
A-lag Herrar, 29/05 12:48 
A-lag Herrar, 21/05 13:15 
 
VÅRA SPONSORER