Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
Sponsormatchen 2021
2021-01-14 21:11
Den 19 februari 2021 kl. 19.00 skulle Kils AIK Herr A-lag ha mött Filipstads IF.

Tyvärr, får vi ju ingen möjlighet att genomföra detta för hela föreningen så roliga och ekonomiskt viktiga event i verkligheten denna säsong utifrån den pågående pandemin då serien för våra herrar nu är inställd. Vi har därför beslutat oss för att genomföra en fiktiv sponsormatch samma datum som vi hade planerat inför säsongen, där vi lottar antalet åskådare vid de två senaste säsongerna, dvs. mellan 714 och 816. Lottningen kommer att livesändas via våra sociala medier just den 19 februari 2021, kl. 19.00. 


Vi hoppas att Ni som privatperson eller ett företag har möjlighet att sponsra Kils AIK Hockey med en summa per åskådare/fast summa under den här annorlunda, konstiga och som alla förstår för oss ekonomiskt besvärliga säsong, även om det inte blir någon verklig match med kringarrangemang, som vi är vana att kunna bjuda Er på i gengäld för Era bidrag. 


Som tack för Ert bidrag kommer Ert företags- eller personnamn att synas på vår hemsida kaikhockey.se och våra sociala medier. 


Liksom tidigare år går 50% av Ert bidrag direkt till laget ni väljer och återstående 50% till föreningens och därmed lagens gemensamma kassa för material, utbildning av ledare och domare, inventarier till cafeteria o kansli m.m. 


För att lämna bidrag Klicka här
God Jul och Gott Nytt År
2020-12-21 21:35
Idag hände det. Vi går nu mot ljusare tider. Julafton är om två dagar och ett nytt år väntar runt hörnet. Låt oss hoppas och tro att kommande tider blir ljusare på alla sätt och vis. År 2020 var ett mycket ovanligt år. Vi får hoppas att det under 2021 blir som vanligt igen.

Styrelsen vill önska alla våra spelare, ledare, föräldrar, sponsorer, supportrar, följare och alla som bryr sig om vår förening, en riktig God Jul och Gott Nytt År. 

Styrelsen Kils AIK Hockey
Styrelsesammanträde den 6 december
2020-12-03 13:08
Kommande styrelsesammanträde hålls nu på söndag den 6 december
Den här gången hålls mötet online. 
Om ni har funderingar, frågor, förbättringsförslag, klagomål eller vill berömma någon eller något tveka inte att kontakta styrelsen via styrelsen@kaikhockey.se
Styrelsen finns till för Er alla
Styrelsesammanträde den 1 november
2020-10-27 23:57
Kommande styrelsesammanträde hålls nu på söndag den 1 november
Om ni har funderingar, frågor, förbättringsförslag, klagomål eller vill berömma någon eller något tveka inte att kontakta styrelsen via styrelsen@kaikhockey.se
Styrelsen finns till för Er alla
Kommunen tar över ishallen
2020-10-20 11:56
Så kan det se ut i framtiden...
Tisdagen den 13 oktober beslutade Kommunstyrelsen att ta över ishallen. Kils kommun kommer då att äga ishallen f.r.o.m den 1 december 2020.

Matcher - live streaming
2020-10-06 22:14
Vår hall har tillsammans med Svenska Ishockey Förbundet och Svensk Hockey TV AB äntligen utrustats med en helautomatisk produktionslösning vilket ger oss möjligheten att live streama alla seriematcher från Ungdom (–12 och uppåt), J18, J20, TV-pucken samt ett urval av landskamper. Även seniormatcher kan komma att visas (gäller ej SHL, HockeyAllsvenskan, HockeyEttan eller SDHL som alla har egna lösningar och medieavtal).

Vid köp av ett årskort, 995 kr/12 mån, har man möjlighet att välja vår förening och därmed ge 200 kr/säsongskort till klubben. Favoritförening gör du det vid registrering, eller på ”min sida/account” för er som redan har ett konto.  

Tjänsten kan även köpas som månads abonnemang för 129 kr/mån. Dessa abonnemang kan avslutas när som helst men ger ingen intäkt till föreningen. 


Klicka här www.svenskhockey.tv och registrera dig

Nyheter från våra lag
 
VÅRA SPONSORER