Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
A-LAG HERR

Spelare #21 - Oscar Edström
2018-05-24 13:55
✨Oscar Edström✨– där har ni namnet på nästa man in i 2018/19års upplaga av Kils AIK.
Oscar kommer närmast från Hammarö HC och kom in, liksom Albin S och Pontus A, under säsongen förra året och visade upp sina egenskaper på isen för tränarna. En duktig center som har mycket hockey i sig och som vi tror kommer kunna ta ytterligare kliv i vår miljö.👊
Från att ha varit en injektion under sista delen av säsongen förra året väljer Oscar alltså nu att kliva på tåget fullt ut från start.
Vi hälsar Oscar Välkommen och hoppas han ska trivas i sin nya klubb🔴⚪️
Spelare #20 - Johan Roos
2018-05-21 12:44
⭐️Johan Roos⭐️ - 7 säsonger och 137 matcher i Kilströjan🔴⚪️
Johan började inte sin hockeyresa i Kils AIK men det är få i dagens idrottssamhälle som kan säga att de kliver in i sin 8e säsong i samma förening utan att ha gjort något sidospår däremellan.
Precis som siffrorna visar så får vi här in en minst sagt lojal spelare. Bidrar otroligt mycket i omklädningsrummet och till att höja laget genom att alltid ge allt, aldrig gnälla och helt enkelt vara en bra förebild. En lagspelare ut i fingerspetsarna som dessutom har en hög högstanivå!
Ledarstaben är givetvis väldigt nöjda med detta tillskott och ser nu ut att, med undantag av en plats, snart kunna stänga dörren även för backbesättningen till säsongen 18/19!
Spelare #19 - Patrik Eriksson
2018-05-16 15:59
💣BoOooOooM💣 - Kils AIK har säkrat upp en riktig klippa inför kommande säsong! 
Patrik Eriksson 31, är ett välkänt ansikte hos många efter sina två år i klubben (15/16 – 16/17). Flera av er har säkerligen mött honom på Ica/Coop eller sett honom i ishallen med sina smågrabbar då han, glädjande nog, är bosatt här i Kil med sin familj! 👨‍👩‍👦‍👦
Med 117 matcher i Division 1 och 151 matcher i Division 2 i sitt CV kan vi inte säga annat än att det är en minst sagt välmeriterad och skicklig tvåvägscenter man nu knutit till sig💥
 
Patrik kommer närmast från Grums IK, dit han flyttade från just Kil inför förra säsongen för att pröva lyckan i Div. 1.
Det är få spelare på den här nivån som besitter en sån bred arsenal av ”skills” som vårt nyaste tillskott gör. Patrik är oerhört pålitlig i defensiven, med rejält spel och placeringssäker som få så får han alltid jobbet gjort. Men inte nog med det, hans siffror hintar också om att vi även kommer att få se en hel del poäng från hans klubba i vinter….
 
…eller vad sägs som 168p på 151 matcher i Division 2, fördelat på 57 mål och 111 assist!?💫✨
 
Vi ser också Patrik, med sin ålder och rutin, som en viktig kugge i vårt så viktiga utvecklingsarbete med de yngre. Vi nämner det ofta men syftet är att våra äldre för över sina kunskaper och erfarenheter till de yngre för att på så sätt skapa ett välmående, slagkraftigt lag med en god framtidstro!
 
Kils AIK hälsar Patrik Välkommen tillbaka och Lycka till i vinter!⭐️
Spelare #18 - Hugo Svensson
2018-05-14 10:12
Vi har nu glädjen att meddela att en lagdel är helt klar! Det handlar den så viktiga sista utposten, målvaktsplatsen, där tränarna nu gjort sina val och där man nu, som man säger på målvaktsspråk, stängt butiken.

I en 194cm lång och 20årig kropp hittar vi Hugo Svensson! ⭐️
Hugo kommer närmast från Färjestad J20 SuperElit och efter tränarnas träff med målvaktstalangen var det ingen tvekan om att detta var ett spännande spår. 
Nu väljer alltså  Hugo att skriva på för Kils AIK! 

Vi bad om assisterande tränare, Robin Gustafsson, om en kommentar:
- Känns skönt att sista pusselbiten på målvaktssidan är klar! Tycker det ser väldigt spännande ut! Vi tror att dom tre vi nu har, kommer att sporra varandra till att utvecklas och hjälpa laget till att vinna många matcher i vinter!

Vi hälsar Hugo välkommen till Kils AIK och hoppas att han ska trivas i detta härliga gäng som nu närmar sig fulltaligt💥

Välkommen till Kils AIK, Hugo! Hur ska det bli att få representera Kil i vinter och vad var det som fick dig att välja just Kil? 
Tack! Känns riktigt kul att få representera kaik i vinter! Kil har sett starka ut dom senaste åren och med laget som finns inför nästa år tror jag knappast att säsongen 18/19 blir något undantag. Därför kändes det självklart att ta chansen att vara en del av detta när möjlighet kom upp.

Vi alla har dom eller har nån gång haft dom...vem har varit/är din förebild i målvaktsvärlden och varför?
Henrik Lundqvist är nog det självklara valet för alla svenska målvakter.

Vad skulle du säga är dina styrkor i målet?
Har alltid haft "storleken med mig" så jag spelar mycket med ett täckande spel. Sen vill jag tro att plocken kan åka fram lite då och då

Vad är ditt mål som hockeyspelare? 
Att ständigt utvecklas sen får man se hur långt det räcker, sen är självklart ett delmål att vara med och ta Kil till toppen.

Till sist..vad önskar du dig mest av allt just nu?
En varm sommar och att isen läggs tidigt iår.
Spelare #17 - Adrian Arvidsson
2018-05-14 10:08
Truppen växer sig än bredare! Nästa man att kliva på tåget är Adrian Arvidsson! Adrian är en ung, duktig back, som i vinter kommer att kliva ut i Kils färger för sitt fjärde år. En skridskoskicklig back som visade embryon till fina saker i den gångna säsongen som vi ledare, i vårt samarbete med honom,hoppas förädla ytterligare! Med sina 20 somrar passar Adrian perfekt in i vår stege till lagbygge som vi nu börjar kunna se strukturen i på riktigt! ⭐️
Spelare #16 - Cristofer Hvittensten
2018-05-08 08:58
Vi har nu glädjen att presentera ännu en egen produkt och en av våra yngsta adepter från förra säsongen, Cristofer Hvittensten! Cristofer har valt att fortsätta sin hockeyresa och utveckling under Kils AIK:s flagg! Crille, som han i folkmun är mer känd som, fick chansen att vakta buren vid ett par tillfällen förra året och SOM han gjorde det. Från att ha stått bakom Oscar och Sparring under säsongen så dök chansen äntligen upp, mot serieledaren Åmål, att få visa upp sig. Det slutade med att Crille länge räddade oss kvar i matchen och så nääär fixade poäng att ta med hem💪 Så det är en kille som vi spår en väldigt fin framtid i och ser fram emot att få ha med i målvaktstrojkan i vinter!
Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 23/2 19:00
0 - 4  
Ons 21/2 19:00
5 - 1  
Fre 16/2 19:00
5 - 1  
Tis 13/2 19:00
2 - 5  
Fre 9/2 19:00
0 - 5  
Tis 6/2 19:00
3 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 11/06 22:27 
Hem, 30/03 22:21 
Hem, 12/03 22:07 
 
VÅRA SPONSORER