Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
TEAM 10

Välkommen till Team 10!
Alla barn födda 2010 är välkomna att spela hockey med oss. Det spelar ingen roll om du är tjej eller kille eller var du kommer ifrån. Alla är välkomna och vi som redan spelar tycker det är superkul om du vill vara med oss och bli vår nya kompis! Kontakta oss om du har frågor eller kolla vår kalender och dyk upp i ishallen när vi har träning så ses vi!
Protokoll föräldramöte
2018-09-27 21:23
Hej. 
Då det inte funkade att lägga set under fliken dokument så provar vi så här.
Läs gärna igenom och hör av er om ni har några funderingar.

Föräldramöte 13/9-18

 

-Presentation av ledarna

Henrik N, Robin G, Henrik S, Andreas T, Henrik K, Kristian D, Patrik A, Henrik L

 

Utrusting: Hellre begagnat och rätt storlek än dyrt att ”växa i” Färger spelar ingen roll. Men vill man köpa nytt så har Kils Hockey vit hjälm och röda byxor. Vill man köpa damasker säljs de i cafeterian när den är öppen.

Vi har i år ett eget bås i hallen där vi kan lämna kvar utrustningen efter träningar. Det är bås nr 10 näst längst bort under läktaren. OBS Kils hockey tar inget ansvar för försvunna eventuellt stulna saker.

 

-ITmiljö,kallelser,info mm: Hemsida, kaikhockey.se/team10där läggs tex nyheter och bilder upp. En sluten facebookgruppdär man kan efterlysa kvarglömda grejer byta bemanningspass mm.

Kallelser till match går ut via e-post

Lagmejl, team10@kaikhockey.se

 

-Avgifter: 250 kr i medlemsavgift+ 500 kr i träningsavgift

 

Syfte: HA KUL!! Glädje ska prägla verksamheten och varje barn ska få utvecklas i sin egen takt

 

Fokusområde: Skridskoåkning 

 

Träningar: Vi har en vardagsträning antingen tisdag eller onsdag ca kl 16 och en lördagsträning kl 11

 

Rutiner vid träning: Försök kom i tid, gärna 40 min innan så barnen kan prova och lära sig att sätta på sig utrustningen själv.

Var klar 10 min innan träning börjar. Vi ledare vill gärna ha den stunden själva med barnen för att dela ut tröjor och prata enkla värdegrundsfrågor. Tex hur man ska vara som kompis säga snälla saker etc etc.

Inga föräldrar i båset

Meddela gärna frånvaro

1-2-3 princip. 1 varning 2 sitta i båset 3 gå av isen. Detta gäller vid grovt språk och allmänt dåligt beteende

 

Matcher: Vi spelar på halvplan 5-5 med 90 sek byten

 

Försäljning: Newbody, kakor, salami?? Något vi ska göra och är det någon som vill ta på

sig detta?

 

Lagkassa och sponsring. Någon som vill ansvara för det?

 

Bemanning: Ansvariga är Stina mamma till Lukas N och Carro mamma till Viktor K

 

Övrigt: Vi har två föräldrar i laget som sitter med i styrelsen. Petter papa till Robin och Stina mamma till Lukas N

Ungdomsansvarig är Peter Persson som man kan vända sig till om man har funderingar om nåt man inte vill ta med ledarna

Lagfest (bara för föräldrar) är det nåt som skulle va av intresse?

Officiell ispremiär, korvgrillning & brännboll :)
2018-09-16 22:15
Idag var det äntligen dags för vår officiella ispremiär. Och vilken rolig dag det blev! Vi började med övningar och smålagspel på is. Efter en snabb dusch drog vi vidare till konstgräsplanen och käkade grillad korv, saft och kaffe till alla. Vi avslutade vår premiär med en rejäl omgång brännboll där föräldrarna utmanades av barnen. Tur med vädret och kul tillsammans gjorde det här till en toppendag! Tack till alla föräldrar som hjälpte till med allt möjligt under dagen!
I vårt galleri finns bilder från brännbollen. Vi välkomnar fler barn födda 2010 som gillar hockey och gärna hittar på annat kul tillsammans med sitt lag. Kontakta oss för mer information!

Ispremiär 16/9 & Kul utanför isen!
2018-09-05 12:33
Söndag 16/9 kör vi vår officiella premiär på is (även om vi redan smygstartat med några ispass här och där).
Hålltider:
11-11.50 Isträning
ca 12.15-14 Aktivitet utanför isen. Vi gör något kul tillsammans. Team 10 bjuder alla barn, föräldrar och syskon på korv, saft och kaffe. Svara i anmälan utskickad via e-post.

Barn födda 2010 som inte tidigare varit med är också varmt välkomna. Kontakta någon av oss ledare så hjälper vi er med detaljerna!
Nu smygstartar vi säsongen - men 16/9 börjar vi officiellt!
2018-08-24 15:45
Nu är isen klar och säsongen är nära. Faktiskt närmare än vad vi kanske räknade med. Vi har fått extratider med start redan nästa vecka. Se vår kalender på hemsidan för exakta tider. http://www.kaikhockey.se/kalender/?ID=200850 Alla barn som vill och kan är välkomna till dessa tillfällen!

Med start 16/9 får vi lite mer regelbundna tider:

Vardagstid
Vi kommer ha en vardagstid (tillsammans med barn födda 2009, dom är inte många, ca 4 barn). Dag varierar mellan tisdag och onsdag.
Lördagstid
En tid på lördagar, alltid 11-12. 
Extratid
Dessutom finns möjlighet att träna extra tillsammans på fredagar. Fredagspassen kan innehålla barn födda 2008, 2009 och 2010.
Frivilligträning
Om barnen inte kan få nog av ishockey finns även föreningens "Frivilligträning" på lördagar 19-20.50, här samlas alla åldrar och man kan göra lite vad man vill på isen. Full utrustning och medlemskap i klubben krävs precis som på vanliga träningar. Man kan vara med del av eller hela tiden.

13/9 klockan 18.30 har vi föräldramöte. Försök gärna komma, separat kallelse kommer.
16/9 har vi träning 11-12. Mellan ca 12-14 Ska vi hitta på något kul tillsammans och kanske grilla korv, leka någon lek eller hitta på något annat utifrån vad vädret tillåter. Vi kommer hålla till kring Sannerudsvallen. Mer info och separat kallelse kommer.

Den här säsongen vill vi att föräldrar inte är i spelarbåsen under träning. Finns det särskilda omständigheter kring detta, prata med oss!

Vi ser fram emot en riktigt kul säsong med många roliga träningar och häftiga matcher. Syns vi inte på extratiderna innan vår ordinarie säsong börjar så syns vi förmodligen på föräldramötet eller vår officiella start 15/9.
Hammaröcupen
2018-03-14 13:36
Tack för kämpainsatsen i söndags, tror det var många lirare som somnade gott på kvällen:)
Ni kämpade hårt och skötte er väldigt bra både på och utanför isen. Det är ett härligt gäng att få vara ledare för.

Vad gäller resten av säsongen så tränar vi som vanligt lör-sön v11 och lördag v12. På söndag v12 tänkte vi ha en avslutning med föräldramatch och fika med diplomutdelning efter. Ses på lördag
 
VÅRA SPONSORER