Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
TEAM 10 TKH

Välkommen till Team 10 (Hockeyskolan)!
Alla barn födda 2010 är välkomna att spela hockey med oss. Det spelar ingen roll om du är tjej eller kille eller var du kommer ifrån. Alla är välkomna och vi som redan spelar tycker det är superkul om du vill vara med oss och bli vår nya kompis! Kontakta oss om du har frågor eller kolla vår kalender och dyk upp i ishallen när vi har träning så ses vi!
Hammaröcupen
2018-03-14 13:36
Tack för kämpainsatsen i söndags, tror det var många lirare som somnade gott på kvällen:)
Ni kämpade hårt och skötte er väldigt bra både på och utanför isen. Det är ett härligt gäng att få vara ledare för.

Vad gäller resten av säsongen så tränar vi som vanligt lör-sön v11 och lördag v12. På söndag v12 tänkte vi ha en avslutning med föräldramatch och fika med diplomutdelning efter. Ses på lördag
Hundratals härliga barn kämpade i helgen!
2018-01-28 22:20
Under helgen spelades det hockey i mängder i vår ishall. 12 lag med barn födda 2010 hade sin kanske första stora hockeyupplevelse tillsammans. Vi räknade in över 200 deltagare med över 170 spelande barn. Lägg till all underbar publik med föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar så förstår ni hur mycket folk som trängdes tillsammans i ishallen.
Ett supertack till alla som var med och arrangerade denna succé. Det grillades hamburgare, såldes kaffe, spelades matcher, delades ut medaljer och överallt såg vi väldigt nöjda barn.
Extra spännande var det när strömmen gick mitt under puckkastningen. Men vad gör väl det när ett helt gäng på läktaren tänder sina mobiler så att återstående puckkastare åtminstone fick ledsyn!
Vi såg även roliga händelser utanför isen med barn som började spontanspela fotboll med varandra ute i snön. Från helt olika föreningar och lag. Ett klockrent exempel på att idrott förenar.
Vi är väldigt glada över att en cup för de allra yngsta blev en sån otroligt rolig händelse och förhoppningsvis återkommer cupen i repris nästa säsong för barn som då är födda 2011.
KAIK U8-cup med över 200 deltagare
2018-01-24 08:00
Lördag 27/1 händer något häftigt. Då fyller vi hallen med mängder av spelare, ledare, mammor, pappor, syskon, mor- och farföräldrar för en riktig hockeyfest. Våra U8:or (barn födda 2010) spelar cup hela dagen. Vi välkomnar spelare och ledare från vårt egna KAIK, Grums, Forshaga, Bik Karlskoga, Hammarö och Charlottenberg. Kika in i hallen under dagen, ta en fika och kolla vad våra minsta i hockeyskolan hunnit lära sig!

Vi är mycket glada över att kunna arrangera den här cupen för våra yngsta spelare. Vår cup är en av de få i den här åldern och intresset har varit mycket stort. Sammanlagt 12 lag spelar matcher under hela dagen på halvplan med två samtidigt matcher. Vi ses i hallen!
Julavslutning Team-10 Säsongen 2017/18
2017-12-19 00:53
I lördags hade vi en julavslutning för vårt härliga gäng Team-10. Avslutningen inleddes med match som innehöll mycket drama med en straff, snygga mål och över 20 barn samtidigt på isen ibland. Efter matchen (som barnen vann såklart) blev det fika med kanelbulle, chokladboll, kakor och festis. Alla barn fick en varsin present från Tre Kronors Hockeyskola (ni som inte kunde vara med, det finns såklart kvar till er också). Spana gärna in det nya tillskottet med bilder i vårt galleri med snygga bilder som Petter tagit.
Vi har träningstid som vanligt den 23/12 och har ni inget annat för er trots jul i antågande är det bara att dyka upp för lite mer kul på isen.
Vår egna U8-cup är nu fulltecknad!
2017-12-13 13:36
Idag fick vi de två sista anmälningarna till vår egna U8-cup som spelas i Sannerudshallen lördag 27/1. Detta betyder att cupen nu är fulltecknad. Jättekul att vår förening valt att hålla en cup för våra allra yngsta. Det kommer bli en dag i hockeyns tecken med mycket kul för både barn och vuxen. Vi har själva anmält 2st lag och alla i Hockeyskolan / Team 2010 får vara med. Se till att boka upp dagen redan nu i era kalendrar. Eftersom det är vår egna cup kommer vi också vara med och bemanna ungefär hälften av alla pass denna dag.

För mer information, se CupOnline.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 11/06 22:27 
Hem, 30/03 22:21 
Hem, 12/03 22:07 
 
VÅRA SPONSORER