SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kils AIK Hockey
TEAM 09
Vill du vara med oss?
2021-08-25 13:19

Vi är ett litet men grymt härligt gäng som har kul tillsammans. Just nu är vi sju spelare i laget. Superkul att vi i dagarna fick två nya, välkomna Alfred och Max! Genom bra samarbete i föreningen har vi möjlighet att dels spela med vårt egna lag i egen serie trots att vi är få men också möjligheter att spela i andra årskullar. Matcher tycker vi är det roligaste som finns och det gör säkert du också!?

 

Vi har tre träningstillfällen per vecka på is tillsammans med andra årskullar, det finns också möjlighet till ytterligare tillfällen de gånger man är sugen på det.

 

Vill du hänga på är det bara att kontakta lagledare Tomas Blomberg, 0704-851659. Du är välkommen att testa på någon träning med oss och hänga med resten i laget. Tycker du det känns kul efter det tar vi det vidare då.

 

Tveka inte att höra av dig, alla spelare i laget längtar efter att få träffa nya lagkompisar!

Team 09 - Segrare Junior Youth Hockey U11!
2019-09-29 22:02
Under helgen har Kils AIK Hockey Team 09 besökt Kristinehamn och gamla anrika Björkvallen. En helplanscup fanns på schemat i dagarna två. Förra säsongen provade vi någon enstaka match på helplan men för de flesta var det ändå ganska nytt att spela över hela isen. Detta var dessutom den första cupen där en segrare skulle koras genom slutspel och final.
Vår trupp är inte så stor (vill du spela med oss, hör gärna av dig!) Team 2010 hjälpte till med fem spelare samt 2008 som hjälpte till med en spelare, stort tack utan er hjälp hade det blivit svårt att komma iväg!

Målet med hela cupen var att åka iväg och hitta på något riktigt kul tillsammans. Varje match poängterade vi att resultatet inte var viktigt, att ha roligt var det viktiga! Vi fick en drömstart där vi vann en jämn första match följt av ytterligare två vinster under lördagen. När spelet var slut för lördag stod vi som gruppsegrare och redan där var vi långt över de förväntningar vi haft med hela cupen. 
Som gruppsegrare fick vi spela en sen semifinal mot grupptvåan i andra gruppen på söndag. Härligt med sovmorgon efter en så intensiv första dag! Det blev vinst även i semifinalen och vi var i final! Med den härliga laganda vi hade studsade pucken många gånger vår väg och vinst i finalen var ett faktum. Totalt deltog 8 lag i cupen.

Vi är så glada och stolta över det gäng som kämpade på isen trots att vi låg i underläge i samtliga matcher förutom finalen men ändå vann varje match. Särskilt minnesvärd är nog upphämtningen mot Hammarö i gruppspelet där vi ligger under med 4-1 och vänder till vinst 6-4, ett kvitto på att spelarna aldrig någonsin gav upp! Alla gav verkligen sitt allt i alla situationer och det var ett sammansvetsat glatt gäng som gav sig av hemåt på söndag kväll!

Vi vill tacka Kristinehamn för en riktigt välarrangerad cup där alla viktiga bitar utanför isen funkade helt perfekt. Det märks att mycket jobb lagts ner för att fixa en bra cup för barnen.

Matcher:
KAIK - BIK Karlskoga Vit 2-1
HHC Vit - KAIK 4-6
KAIK - Kristinehamn 4-2
KAIK - BIK Karlskoga Blå 4-2 (semi)
HHC Röd - KAIK 1-5 (final)
Skottrampen snart i bruk!
2019-07-25 17:27
Team-05 har under dagarna 22-23/7 snickrat ihop ett golv och gjutit fast målburar till skottrampen på tennisbanan intill uterinken. Det kommer att kompletteras med ett droppnät bakom målen och ett räcke längs ena långsidan och kortsidan.

Skottrampen kan börja användas den 25/7 när bruket till burarna brunnit färdigt, med följande regler:

- Undvik att gå på det röda gruset innan ni kliver upp på rampen.
- Om ni hämtar puckar på gruset skrapar ni av skorna innan ni går upp igen.
- Om ni ska skjuta slagskott ska ni använda en skottplatta.
- Var uppmärksam så.ni inte skjuter på någon som hämtar puckar vid mål.
- Var rädd om och vårda skottrampen

Vi vill även passa på att tacka Kils trä och bygg som hjälpt oss med regelvirke och trall.

Mvh Team-05

Möjlighet att beställa handskar förlängd
2019-07-09 13:38

Förlängd beställningstid för handskarna. Det har beställts ganska många junior handskar, lite färre senior, stl 13-15. Vi tror att några kanske missat infon då det var ganska kort varsel så de som är intresserade har ett par dagar till på sig att beställa via Hockeytown och vår föreningssida. 

Lussecupen 2018
2018-12-12 09:50
I söndags genomfördes årets upplaga av Lussecupen här hemma i Sannerudshallen. Dagen började tidigt med match redan 08:30 mot BIK Karlskoga, men någon trötthet märktes inte av alls på våra spelare. De spelade med mycket energi och visade upp ett riktigt bra spel redan från första nedsläpp. I andra matchen mötte vi Kristinehamn och det fina spelet fortsatte att glädja oss som stod vid sidan av.  Efter en lite längre paus med lunch mötte vi Sunne och det var fortsatt bra spel med mycket slit, bra passningsspel och en storspelande målvakt. Sista matchen för dagen spelades mot Charlottenberg 17:30, och nu var det många trötta spelare som på sina håll behövde lite extra uppmuntran för att hålla humöret uppe! De bet ändå ihop och krigade på ända till slutet. Respekt!

Det var en riktigt kul dag där vi fick se många fina prestationer, bra kämpainsatser, mycket hejande på lagkamrater och även mycket skratt mellan matcherna!

Tyvärr saknas några spelare och en ledare på lagbilden som togs efter sista matchen. Viktor Modin, som kämpade på de två första matcherna fick stå över resten pga. sjukdom, Oliver Gustafsson som föll olyckligt i sista matchen och slog sig så illa att han inte kunde fortsätta, och Karl Modin som tog hand om Oliver. I skrivande stund är Viktor frisk! Oliver mår bättre men är hemma och vilar, krya på dig Oliver!

Tack alla spelare som var med under dagen! Vilka krigare ni är! Och tack alla som ställde upp med bemanning under cupen!

// Ledarna, Team09
Första matcherna i Rävligan
2018-11-12 08:56
I helgen åkte vi till Säffle och spelade våra första matcher i Rävligan. Vi genomförde två matcher, mot NOR och Säffle, på bästa sätt! Alla spelare kämpade stenhårt och visade upp riktigt bra och schysst spel. Bra kämpat allihop! Ett extra tack till spelare och ledare från Team 10 och Team 08 som hjälpte oss att få fullt lag!
 
VÅRA SPONSORER