SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kils AIK Hockey
TEAM 10
Lussecupen
2019-12-08 17:50
Då var Lussecupen över för den här gången och vilken dag vi fick.
Hammarö, Forshaga, Kristinehamn och Munkfors var på besök och det bjöds på roliga och jämna matcher
Det var en heldag i ishallen där vi förutom att spela ishockey även hade ett lagmöte. Målet med det mötet var att få fram ett x antal regler som barnen själva kommit på och vi som lag ska försöka följa. Spelarna delades in i fem grupper där varje grupp skulle skriva ner minst fem saker de tyckte  passade bra. Det var mycket bra saker som skrevs ner. Måste säga att vi blev imponerade av barnen, för de tog det seriöst och verkligen satt och diskuterade samt resonerade sig fram till kloka saker. Det här kommer vi nu sammanfatta, skriva ner och ha med oss vid träning och match.

Som vanligt när vi spelar match på hemmaplan är det ett jäkla engagemang. Det är allt från lotteriförsäljning till hamburgergrillning och alltid med ett leende på läpparna. Det känns väldigt bra att vara del av ett så gött gäng.

Vill även tacka gästande lag, publik och domare för en toppendag!

Ses i hallen/ ledarna

Lussecupen U10 2019-12-07
2019-12-04 15:30
På lördag hälsar vi alla varmt välkomna till Sannerudshallen. På schemat står den klassiska lussecupen som spelas för barn i ålder U10, denna gång är barnen födda 2010.

Kom in och titta på hockey när den kanske är som charmigast. En massa glada barn på halv plan, inga resultat och en hel dag med kämpaglöd, glädje, pass, dribblingar och säkert en hel massa mål!

Cafeterian håller öppen och det kommer även finnas lotteri och annat skoj. Har du någon timme över så kom in och kika. Vem vet, kanske någon av framtidens stjärnor befinner sig där på isen utan att vi har en blekaste aning!

Matcher spelas mellan 8.30-17.30

Deltagande lag är:
Forshaga (2st lag)
Hammarö (3st lag)
IFK Munkfors
KAIK (2st lag)
Kristinehamn (2st lag)
Premiär!
2019-10-13 21:50
Då var premiären avklarad. Vi hade Forshaga och Grums på besök i vårt första poolspel i rävligan.
 Det var roliga och jämna matcher som bjöd på mycket mål men även massa fina målvaktsparader.

Som vanligt när vi arrangerar polspel är det full rulle på läktaren med lotteriförsäljning. Tack alla som är med och bidrar med försäljning och fina priser. Det blir bra bidrag till vår lagkassa.

Till sist vill vi ge en stor tummen upp till domarna som dömde sina livs första matcher detta poolspel, bra jobbat killar och hoppas ni hade kul!

Ses i hallen
Skottrampen snart i bruk!
2019-07-25 17:28
Team-05 har under dagarna 22-23/7 snickrat ihop ett golv och gjutit fast målburar till skottrampen på tennisbanan intill uterinken. Det kommer att kompletteras med ett droppnät bakom målen och ett räcke längs ena långsidan och kortsidan.

Skottrampen kan börja användas den 25/7 när bruket till burarna brunnit färdigt, med följande regler:

- Undvik att gå på det röda gruset innan ni kliver upp på rampen.
- Om ni hämtar puckar på gruset skrapar ni av skorna innan ni går upp igen.
- Om ni ska skjuta slagskott ska ni använda en skottplatta.
- Var uppmärksam så.ni inte skjuter på någon som hämtar puckar vid mål.
- Var rädd om och vårda skottrampen

Vi vill även passa på att tacka Kils trä och bygg som hjälpt oss med regelvirke och trall.

Mvh Team-05

Tina Thörner cup
2019-03-23 18:49
Vilka kämpar! Vi åkte till Säffle med tre lag för att verkligen få kräma ur det sista av hockeysäsongen. Och så blev det absolut efter några sena återbud.

Första gänget öppnade cupen redan kl 8 på morgonen och de två andra gängen stängde med matcher 15.30
Dagen bestod av det mesta. Det var matcher mot nya bekantskaper, det var matcher mot lag vi mött förr, det var derbymatcher, det var köttbullar och makaroner, det var lek och bus mellan matcher, det var lagkamrater som ställde upp för varandra, det var några som gjorde sina livs första mål, det var pokaler och medaljer, det var kämpaanda och framförallt var det ett jäkla bra humör👍

Tror aldrig jag sett våra lirare åka så mycket skridskor som dom gjorde idag👍👍 Är nog många som somnar gott ikväll.

Nu laddar vi för sista veckan den här säsongen. Träningar tisdag och fredag för de som vill och sen har vi årets största match.. föräldramatchen på lördag!
Hoppas så många som möjligt kan vara med! 
Tack så mycket för idag, ses i hallen/ ledarna
Ahlmarkscupen
2019-03-12 12:25
Vilken dag vi fick! 
Det bjöds på mycket hockeygodis under söndagen.
Det var passningar, direktskott, soloåkningar och skott i kryssen. Det var kämpaanda och kamratanda. Helt enkelt en kanondag. 
Vi kan väl enas om att framtiden ser ljus ut för värmländsk hockey👍

Vi från KAIK Hockey vill tacka alla spelare och ledare, publik och alla som på nåt sätt bidrog till att göra dagen så lyckad som den blev. TACK!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 15/05 15:00 
Hem, 06/04 23:02 
Hem, 20/03 21:45 
Hem, 27/02 21:33 
 
VÅRA SPONSORER