SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kils AIK Hockey
TEAM 11 TKH
Skottrampen snart i bruk!
2019-07-25 17:28
Team-05 har under dagarna 22-23/7 snickrat ihop ett golv och gjutit fast målburar till skottrampen på tennisbanan intill uterinken. Det kommer att kompletteras med ett droppnät bakom målen och ett räcke längs ena långsidan och kortsidan.

Skottrampen kan börja användas den 25/7 när bruket till burarna brunnit färdigt, med följande regler:

- Undvik att gå på det röda gruset innan ni kliver upp på rampen.
- Om ni hämtar puckar på gruset skrapar ni av skorna innan ni går upp igen.
- Om ni ska skjuta slagskott ska ni använda en skottplatta.
- Var uppmärksam så.ni inte skjuter på någon som hämtar puckar vid mål.
- Var rädd om och vårda skottrampen

Vi vill även passa på att tacka Kils trä och bygg som hjälpt oss med regelvirke och trall.

Mvh Team-05

Hammarö Cup
2019-03-11 10:36
I helgen begav vi oss till Hammarö för att spela cup. En dag fylld av hockey och glädje.  Motståndet denna cup var BIK Karlskoga, Färjestad och Hammarö. 
Första matchen spelades kl 8:00 mot BIK Karlskoga, killarna spelade med stor kämpaanda och spelglädje om än fortfarande lite morgontrötta. 😉  Andra matchen var mot Färjestad, som tidigare möte en jämn match. Vi fick se dribblingar, hårda skott och fina passningar. Sista och avslutande matchen för denna dag spelades mot Hammarö och nu hade killarna blivit rejält varma i kläderna. De bjöd oss på massor av fina mål, passningar och dribblingar. Men framförallt att man peppar varandra. Det var uppmuntrande ord, en klapp på axeln och man klappade målisen på benskydden. 😀 

Det är härligt att se dessa killar som kämpar och sliter i varje byte! Som alltid lika kul att följa deras utveckling.

Tack till alla för en kul dag i Hammarö ishall! 
Träningsmatch
2019-03-05 09:49
Vi avslutade sportlovsveckan med att bli inbjudna på träningsmatch i Forshaga. Alltid lika kul att komma iväg och få lira lite hockey. Med kortvarsel fick vi låna tre glada och härliga killar från team10 som snällt ställde upp när vi hade spelare borta. Så ett extra tack vill vi säga till Noel, Svante och Theo som kom in och hjälpte våra killar denna dag.  
Med förstärkning kunde vi glatt åka till Forshaga och spela en rolig match som innehöll många mål och fina prestationer. 
 Hundratals kämpande och glada barn!
2019-01-29 12:14
Under lördagen som var arrangerades U8 cup för andra året i rad här hemma i hallen. Vi är väldigt glada över att kunna genomföra denna cup för de allra yngsta spelarna, en lång och otroligt rolig dag. Det räknades till över 200 deltagare med drygt 160 spelande barn, fördelat på 12 lag med barn födda 2011 och yngre  som kanske upplevde sin första stora hockeyupplevelse tillsammans. Lägg till all publik med föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar så förstår ni hur mycket folk som trängdes tillsammans i ishallen.

Ett super stort tack till alla som var med och bidrog med bemanning till detta arrangemang. Det såldes kaffe, serverades mat, spelades matcher och delades ut medaljer. Däribland möttes vi av väldigt nöjda barn och ledare.

Det var en riktigt kul dag där vi fick se många fina prestationer, fina kämpainsatser och mycket hejande på lagkamrater även mycket skratt mellan matcherna! Vi ledare ser stor utveckling både på och utanför isen och det bygger ett fint litet lag.

Tack alla! 

/ Ledarna Team 11
Matcher mot Färjestad
2019-01-14 20:19
I lördags gästade vi Norvalla för att möta Färjestad. En dag fylld av hockey där 3 matcher spelades. Glada kämpande barn som var så nöjda över att få möta Färjestad. Kul att se vilken utveckling barnen gör från gång till gång.

Det är kul att vara ledare till ett så härligt och glatt gäng. Nu laddar vi för vår egna U8- cup här hemma 26 januari.


Matchpremiär
2018-12-03 11:04
I går söndag var det äntligen dags för detta glada gäng att spela sina två första matcher. Något som barnen sett fram emot väldigt mycket. Vi fick äran att gästa Sunne och vi vill passa på att tacka för ett mycket väl genomfört poolspel. Tack Sunne och Munkfors för ett kul motstånd!

Detta härliga gäng imponerade ledare och föräldrar genom att visa upp sina färdigheter i två matcher som präglades av härligt lagspel, kämparglöd och framförallt ett glatt humör :) 
 
VÅRA SPONSORER