SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kils AIK Hockey
TEAM 11

Tillfälle att köpa Kils AIK klubbhandske!
2022-12-14 22:28

Nu finns vår egna klubbbhandske i lager. Det är genom våra samarbetspartners Bauer och Hockeystore vi kan erbjuda denna handske. Handskarna finns i i alla storlekar men vi reserverar oss för slutförsäljning i vissa storlekar. Storlekar och priser nedan:

 

Stl 10 & 11 Pris 1349:-

Stl 12 & 13 Pris 1599:-

Stl 14 & 15 Pris 1799:-

 

Handskarna finns i Sannerudshallen för omedelbar leverans. 
Vid frågor eller beställning av handske maila Magnus Forsberg: mforsberg72@icloud..com 

eller sms 0702165737

Möjlighet att beställa Kils AIK klubbhandske!
2022-07-01 23:56

Ni kan nu beställa föreningens egna klubbhandske som vi använt i ca 5 säsonger nu från A-lag och ner till ungdom för de som vill. Se bild på hur den ser ut och vet ni storleken och vill ha så beställer ni via er lagledare. Det är ny storleksindelning på handskarna i år från Bauer. Inga förändringar i storlek men storlek 13 räknas nu som Intermediate istället för Senior och får då också ett lägre pris. 

 

Modell: Bauer Vapor

Pris: 

Senior: 1799:- ( storlek 14-15)

Intermediate 1599:- ( storlek 12-13)

Junior 1349:- (stl 10-11)

 

Sista beställningsdag: Onsdag 6 juli. 

Ni betalar när handsken levereras i augusti/september, mer info kommer.

Skottrampen snart i bruk!
2019-07-25 17:28
Team-05 har under dagarna 22-23/7 snickrat ihop ett golv och gjutit fast målburar till skottrampen på tennisbanan intill uterinken. Det kommer att kompletteras med ett droppnät bakom målen och ett räcke längs ena långsidan och kortsidan.

Skottrampen kan börja användas den 25/7 när bruket till burarna brunnit färdigt, med följande regler:

- Undvik att gå på det röda gruset innan ni kliver upp på rampen.
- Om ni hämtar puckar på gruset skrapar ni av skorna innan ni går upp igen.
- Om ni ska skjuta slagskott ska ni använda en skottplatta.
- Var uppmärksam så.ni inte skjuter på någon som hämtar puckar vid mål.
- Var rädd om och vårda skottrampen

Vi vill även passa på att tacka Kils trä och bygg som hjälpt oss med regelvirke och trall.

Mvh Team-05

Hammarö Cup
2019-03-11 10:36
I helgen begav vi oss till Hammarö för att spela cup. En dag fylld av hockey och glädje.  Motståndet denna cup var BIK Karlskoga, Färjestad och Hammarö. 
Första matchen spelades kl 8:00 mot BIK Karlskoga, killarna spelade med stor kämpaanda och spelglädje om än fortfarande lite morgontrötta. 😉  Andra matchen var mot Färjestad, som tidigare möte en jämn match. Vi fick se dribblingar, hårda skott och fina passningar. Sista och avslutande matchen för denna dag spelades mot Hammarö och nu hade killarna blivit rejält varma i kläderna. De bjöd oss på massor av fina mål, passningar och dribblingar. Men framförallt att man peppar varandra. Det var uppmuntrande ord, en klapp på axeln och man klappade målisen på benskydden. 😀 

Det är härligt att se dessa killar som kämpar och sliter i varje byte! Som alltid lika kul att följa deras utveckling.

Tack till alla för en kul dag i Hammarö ishall! 
Träningsmatch
2019-03-05 09:49
Vi avslutade sportlovsveckan med att bli inbjudna på träningsmatch i Forshaga. Alltid lika kul att komma iväg och få lira lite hockey. Med kortvarsel fick vi låna tre glada och härliga killar från team10 som snällt ställde upp när vi hade spelare borta. Så ett extra tack vill vi säga till Noel, Svante och Theo som kom in och hjälpte våra killar denna dag.  
Med förstärkning kunde vi glatt åka till Forshaga och spela en rolig match som innehöll många mål och fina prestationer. 
  
VÅRA SPONSORER