Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kils AIK Hockey
A-LAG HERR
Guldsmedshytte SK
4 - 1
Kils AIK
Guldsmedshytte SK4 - 1Kils AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 oktober, 16:00
Plats:Råsshallen
Serie:HockeyTvåan B
Samling:14:00
Frustrerat efter ännu ett nederlag!
2019-10-13 19:45
Guldsmedshytte SK – Kils AIK 4-1 (1-0, 2-1, 1-0)

Skott: 42-38

3-1 R.Nilsson (O. Persson, C. Forsberg)

FRUSTRERAT EFTER ÄNNU ETT NEDERLAG

Efter två bra träningar och en positiv känsla i truppen, trots den knackiga starten, låg förhoppningarna på första trepoängaren i luften inför mötet med Guldsmedshytte SK. Vi skulle dock återigen känna oss lurade av den känslan.

Vi kommer ut med en ok start. Lagen ”kände på varann” som det så klassiskt heter. Skillnaden, som jag ser det, är att vi helt saknar självförtroende för tillfället. Vi har inte riktigt studsen med oss, vi tvivlar liiite lite på oss själva och det straffar oss hårt. Det gör att det ser lojt ut. Som att vi inte VILL. Vi vinner skotten i första med 13-15 men vi förlorar perioden med 1-0. Vi skjuter men vi kommer inte åt de riktigt farliga skotten.

Andra perioden är där vi riktigt tappar matchen. Vi strular själva till det så Guldsmedshytte får göra både 2-0 och 3-0. Inte nog med det så drar vi dessutom på oss ett matchstraff och får spela boxplay i 5 minuter. Det gör vi dock riktigt bra. Konstigt nog så är det här vi sprattlar till. Efter att ha klarat av boxplayet får vi lite tryck och med ungefär två minuter kvar av perioden styr Rasmus in reduceringen på skott från Olof.

Vi kände nånstans att nu kör vi plattan i mattan och går för det i tredje. Vi tar med oss syreinjektionen från målet i slutet av andra och går för det. Det börjar också bra, vi får tryck och verkar på gång. Sen drar vi på oss två utvisningar och vi tappar ”edgen” och kommer inte upp ordentligt förrän det återstår 5-6 minuter av matchen när vi kommer i några längre anfall igen.
Det blir inga jättelägen nu heller och matchen rinner oss ur händerna återigen närslutresultatet skrivs till 4-1.

Det är inte mycket andra analyser som behövs längre än att vi alla måste gå till oss själva, fundera på vad som inte funkade idag och göra det bättre imorgon. Små steg mot att nå vår första seger. På onsdag kommer IFK Arboga till oss, som också dom haft en kämpig start på serien. Då har vi en ny chans att bekänna färg. Att visa karaktär. Att visa vilket LAG vi faktiskt är.
Hoppas ni vill komma och hjälpa oss då🙏

Tack för ikväll🔴⚪️

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 1/3 16:00
Lör 29/2 16:30
6 - 1  
Ons 26/2 19:00
2 - 6  
Fre 21/2 19:00
4 - 2  
Tis 18/2 19:00
2 - 3  
Sön 16/2 16:00
6 - 3  
 
 
VÅRA SPONSORER