Härlig hemmaseger mot Arvika
2017-12-12 22:22
KAIK-Arvika 4-1 (2-0,0-0,2-1)
Skotten 31-31

Kaik börjar matchen bra och tar ledingen redan efter 1.18  (Björk,ass Ekengren,Sterner). En tydlig markering att laget denna match har rätt inställning. 2-0 kommer efter 8.50 (Tobias S,Ass Robertsson,Alex) efter ett fint anfall som avslutas fint av Tobias.
Stora delar av matchen är KAIK det bättre laget matchen. En hel radda med utvisningar gör att Arvika kan etablera tryck men KAIK håller undan bra i Boxplay.
3-0 (Erlandsson,ass Rockmyr) kommer 2.02 in i 3e perioden följt av 4-0( Ekengren,ass Björk,Pontus) som kom med 8.37 kvar av matchen. När det är mindre än 6 minuter kvar punkterar Arvika nollan och under några minuter känns det som det är match igen. KAIK lyckas spela av tiden på ett smart sätt och vinner matchen rättvist.

Plus till hela laget som gör en bra match!

KAIK tog med denna seger tre viktiga poäng och har nu 21 poäng i tabellen. Samma poäng som Arvika där målskillnad gör att Arvika placerar sig på plats 5 och KAIK på plats 6.