Serie:HockeyTvåan C
Samling:17:30
ARVIKA-KAIK 3-4
2018-01-29 12:48
Vi får en kanonstart på matchen,0-1 redan efter 0.29 när Flöden styr in Rockmyrs skott frän blå. Arvika kvitterar efter slarv från oss I egen zon,klockan stod då på 14.45. 1-1 efter 1a perioden i en jämn tillställning. 2a perioden börjar på sämsta sätt då Arvika tar ledningen redan efter 2.10 in i perioden. Vi har en liten sämre period efter målet men spelar upp oss efter hand. 6.30 in i perioden kvitterar Tobias Björk(ass Rockmyr,Roos). Vi tar ledningen med 3min kvar på perioden i PP-spel,målskytt återigen Flöden(ass Rockmyr,Björk). Vi utökar ledningen till 4-2 5.26 in i 3e genom Albin Sterner(ass Flöden). Efter de trycker Arvika på en del men Sparring avvärjer det mesta. Med 9 minuter kvar av perioden får Arvika in en reduceringspuck,men närmare än så kommer dom inte. Detta var en viktig seger i kampen om en Play Off-plats och även säkrat en plats i div 2 nästa säsong. Extra plus till Flödén,Rockmyr och Sparring som stod för en stabil insats i målet. Skotten 43-24