Serie:HockeyTvåan C
Samling:17:30
KAIK-Hammarö 1-2
2018-02-07 10:40
Hammarö började matchen bäst och tog ledingen med 1-0 efter 4.26 in i 1a perioden. Vi kom inte alls upp i nivå samtidigt som motståndarna spelar bra. Robin G (ass Björk,Pontus) kvitterar 15.08 in i 1:a perioden.
Andra perioden fortsätter i samma anda som i första för oss. Hammarö sköljer över oss gång på gång. Oscar står emot de mesta i målet. Dock slinker en slumppuck från blå in 5.26 in i 2a. Perioden går helt klart till Hammarö.
I 3e perioden rycker vi upp oss lite och ger oss ändå själva chansen till poäng, dock räcker det inte denna kväll och Hammarö vinner rättvist matchen med 2-1.