Kils AIK Hockey6 - 3Lions Hockey Strömstad

Matchstart:lör 16 september, 12:00
Plats:Sannerudshallen Kil
Kils AIK - Strömstad Lions 6-3
2017-09-17 23:10
KAIK inledde matchen med bra tempo och tog taktpinnen från start. Matchens första mål 1-0 kommer efter en snabb vändning från målvakt Sparring till Björk som spelar J Persson fri.
Utökad ledning 2-0 tillkom efter ett längre anfall med många fina pass.
Vi ökar ledningen till 3-0 i andra perioden. Efter denna ledning är det snudd på ridå ner samtidigt som Lions får energi av sitt reduceringsmål 3-1. Lions fortsätter sin press och Sparring spelar stabilt i mål. Till slut är dock ännu en reducering ett faktum. 3-2.
I tredje perioden svänger det fram och tillbaka och vi får se 4-2 följt av 4-3 och slutligen 5-3. KAIK avslutar dagens målskörd med 6-3 i tom bur.
Målskyttar: Björk 2, J Persson 2, Eken, Alex.
Extra plus i kanten för KAIK-spelare: Sparring, Foppa och J.Persson.