Serie:HockeyTvåan C
Samling:17:30
Förlust i premiären
2017-10-15 22:03
Som alla andra lag fick vi känna på en anstormning i 1a perioden i Wasahallen. Vi gör en bra period som vi även tar ledningen i genom Björk. Filipstad kvitterar i PP med 2min kvar av perioden,som står sig perioden ut. Skott 14-10
I andra perioden kommer vi ut med alldeles för dålig energi och väldigt ostrukturerade perioden igenom. Samtidigt som vi möter ett bra lag. Perioden vinner Filipstad med 4-1. Skotten 16-7.
Vi försöker ändra i laget för att samla energi till sista perioden. Vi får in en puck 5min in i perioden, men Filipstad gör 6-3 och sen även 7-3 som blir matchens slutresultat. Skotten 11-8 Totalt 41-25

En rättvis seger till Filipstads fördel. Vi tar med oss många lärdomar från denna match.
Plus till Oscar som gjorde många fina räddningar.