Samling:17:30
Förlust mot Åmål hemma
2017-10-24 22:32
Period 1
Matchen inleddes ganska jämnt. Först i mitten av första perioden tog Åmål ledningen. Med fyra minuter kvar av perioden kvitterade Kil. Efter det följde en mycket tung avslutning av första perioden. Först tar Åmål ledningen med 2-1 i powerplay och vid 19.13 utökar Åmål sin ledning med 3-1 efter ett rejält felpass som gav Åmål ett friläge där dom inte gjorde något misstag.

Period 2
Andra perioden var en ganska tråkig tillställning där Kil spelade med blandat resultat. Perioden vinns av Åmål med 2-1.

Period 3
Äntligen börjar vi ana rätt inställning bland spelarna i Kil. Man tightar upp försvaret och spelar en betydligt mer anfallsglad hockey. Trots många försök lyckas inte Kil peta in pucken även om det var nära ett antal gånger. Ett mål för Kil dömdes bort för offside i målgården och pucken ville helt enkelt inte riktigt studsa Kils väg denna kväll.

Trots förlusten var denna match ett steg framåt i rätt riktning och det var stor skillnad mot föregående förlust mot Åmål. Vi hoppas på ännu bättre spel i nästa match.