Serie:HockeyTvåan C
Samling:17:30
KAIK-NOR 3-2 (0-1,2-0,1-1)
2018-01-29 12:47
Efter en trevande start från vår sidan så tar även Nor ledingen efter 13.41 som även står sig perioden ut. Vi höjer upp spelet i 2a perioden och vänder även på matchen. 1-1 Christian Rockmyr(ass Ardon,Ekengren). 2-1 kommer när Nor precis blir fulltaligt efter att vi haft 5-3 spel i 2min. Mål genom Albin Sterner(ass Pontus) I 3e får Nor ett 5-3 PP som dom utnyttjar på bästa sätt,2-2. Matchavgörande 3-2 målet görs av Samuel Bergqvist(ass Rockmyr) 10.35 in i 3e perioden. Det blir inga mer mål i matchen och vi vinner trots att vi Inte kommer upp i nivå. Extra plus till Robin G och Samuel som krigar in segerpucken! Skotten 45-32