Kils AIK Hockey
A-LAG HERR

Kross mot Sunne hemma!
2018-09-12 22:53
Det blev en så kallad promenadseger i Sannerudshallen ikväll när Kil tryckte till nykomlingarna med hela 11-0 efter periodsiffrorna 5-0, 1-0 och 5-0 ⭐️

Kil trummade igång maskineriet direkt och redan efter 15 sekunder fick Sunnes målvakt för dagen, Kevin Bäckström, hämta pucken bland nätmaskorna efter att Högga tryckt dit den! Kil fortsatte sen i samma anda och man släppte inte in Sunne i matchen överhuvudtaget. Riktigt starkt att fortsätta trumma på trots kraftigt spelövertag. Övriga målskyttar i perioden var Pontus, Patrik, Erlandsson och Wall!
Skott: 15-3

Den andra perioden skulle präglas av en del utvisningar då Sunne lyckades med sitt spel att ligga lite på gränsen med klubborna så att grabbarna till slut började tappa lite fokus från matchen och mer på han i randigt. Innan det hade Erlandsson hunnit med att göra sitt andra i matchen redan när klockan stod på 1.32. Kil vinner perioden med 1-0 och går till paus med en betryggande 6-0-ledning.
Skott: 7-9

I den tredje perioden höll puckarna på att ta slut borta i sekretariatet då både Olof, som gör sitt första mål i A-laget, och Carl, som gör sitt första mål i KAIK-tröjan, fick sina puckar levererade och märkta för att åka upp på troféhyllan hemma👏🏆 I övrigt så fortsatte Kil att öka på målskörden. Innan Olof och Carl fick sätta sina så hade Andreas och Högga satt ett varsitt innan Andreas satte slutresultatet 11-0 med sitt andra i matchen.
Skott:20-2

Analys:
Två saker tar vi med oss från den här matchen. Vi fortsätter att kriga, vill äga puck och göra rätt saker där ute. En liten dipp i andra men sedan är vi snabbt uppe på hästryggen igen! Starkt ⭐️ Det andra är PP och BP som såg ut att fungera fint där ute, trots att vi inte börjat nöta det speciellt hårt än!

Matchens Mr. King - Jesper Erlandsson, får avsluta detta referat med sitt tal till laget efter matchen: