SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kils AIK Hockey
LEK PÅ IS

Den 6 oktober-2019 klockan 10.00 kör vi igång Lek på is/Hockeykul
2019-08-15 18:02
Söndagen den 6 oktober är det första träningen på Lek på is/Hockeykul så kom ner till ishallen  & ha kul :)

Nu förbereder vi oss inför säsongen2019-20, information på denna sida kan komma att uppdateras!
Första tillfället är:
Födda 2012: 2019-10-06 kl 10:00
Födda 2013: 2019-10-06 kl 10:00
Födda 2014: 2019-10-06 kl 10.00

Kostnad: Gratis prova-på

Anmäl gärna ditt barn här: Anmälan 

(det går också bra att anmäla sig på plats).

Hockeyskola & Lek på is
Kils AIK Ishockey har en hockeyskola som genom åren visat sig vara populär. Varje säsong kommer nya barn för att lära sig åka skridskor och så småningom spela hockey. 
Vårt fokus är lärande lek där barnen i egen takt får bekanta sig med sporten. Skridskoåkning är viktigt att lära sig men vi tycker också att fair play samt kamratanda är oerhört viktigt. Vi bedriver hockeyskola samt "lek på is". Hockeyskolan bedrivs med svenska hockeyförbundets riktlinjer.

ANMÄLAN: Du behöver inte anmäla dig. Kom bara till något av våra träningstillfällen. ALLA ÄR VÄLKOMNA! Har du frågor eller vill se när vi tränar kan du följa länkar enligt nedan. Hockeyskola för barn 2012 och lek på is/hockeykul för barn födda 2013 och senare.

Hockeyskola
Säsongen 2019-20 riktar sig hockeyskolan till barn födda 2012 som vill lära sig spela ishockey. Inga förkunskaper krävs för varken barn eller förälder. Vi har flera utbildade ledare på is som gör sitt yttersta för att ditt barn ska få en positiv upplevelse med sin hockey. Alla barn födda 2012 är varmt välkomna.

Lek på is
För de yngre barnen som är födda 2013 eller senare bedriver vi "Lek på is". Här får barnen bekanta sig med isen under lekfulla former tillsammans med dig som är förälder. Efter bara några gånger kommer ditt barn kunna åka på egen hand och så småningom kanske också testa på lite hockeykul tillsammans med andra spelsugna barn.

Hyr utrustning
Det finns möjligheter att hyra en utrustning för 250kr för en säsong. I första hand hyrs utrustningen ut till barn i hockeyskolan och i andra hand till barn på Lek På Is. Utrustningen består av:
  • Axelskydd
  • Armbågsskydd
  • Byxor
  • Benskydd
  • Handskar
Det du behöver ordna själv är:
  • Hjälm
  • Handskar
  • Skridskor
  • Klubba - om du är med på hockeyskolan.
Begagnade saker fungerar alldeles utmärkt i den här åldern. Kolla olika köp- och säljsidor eller hör med vänner och bekanta om de har gamla prylar liggandes.


// Ledarna
 
VÅRA SPONSORER